|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
η έννοια που δίδεται είναι ότι όλοι είμαστε μέρη μιας αλυσίδας που οφείλουμε να εργαζόμαστε από κοινού να κινείται η μηχανή....όπου υπάρχουν σκουριές και μαγκώματα ή φαγωμένα δόντια, αυτό δυσχερένει τη ζωή σε ανθρώπους που δεν φταίνε αλλά επωμίζονται την απώλεια ισχύος που οι "κακοί" δεν παράγουν.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άλλα και γω όλα τα χρόνια που πληρωνόμουν από το κράτος για να κάνω τη δουλειά μου, αυτό σκεφτόμουν καθημερινά και προσπαθούσα και πρόσεχα να κάνω καλά αυτό που έπρεπε να κάνω. Δεν έχω φοροδιαφύγει ούτε ένα ευρώ μέχρι στιγμής, άρα ναι, μέρος των κρατήσεων που μου γίνεται, πάει και για τους μισθούς της Αστυνομίας. Εκτός εμού βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί άλλοι συμπολίτες που δεν πληρώνονται από το κράτος, έχουν την ιδιωτική τους εργασία, και όσο αίμα δε φτύνουν τους το πίνει το κράτος με την αλόγιστη φορολόγηση γιατί όπως αυτό αφήνει ατιμώρητους τους παραβάτες αστυνομικούς, αφήνει και τους φοροφυγάδες. Και δεν θα ζούσαμε με δανεικά απ' την Ευρώπη, αν όλα τα άλλα ####παιδα που έλαβαν εντολή για την διαχείριση των χρημάτων και του κόπου μας, δεν τα έβαζαν στην τσέπη τους. |
|
|||
|
|||
Μέχρι πρόσφατα στις αστυνομικές σχολές για να μπει κανείς έδινε πανελλήνιες κι έπειτα
είχε και μια πολυετή φοίτηση. Τώρα οι αστυνομία στατολογεί ειδικούς φρουρούς και δε συμμαζεύεται με ολιγόμηνη εκπαίδευση. Είναι προφανές πως θέλουν στο σώμα να υπάρχει και προσωπικό χωρίς μόρφωση και επίπεδο ώστε να τους διαχειρίζονται καλύτερα. |
|
|||
|
|||
Πολύ φοβάμαι,
ότι εξαιτίας του παρόντος νήματος, γίνονται υπερβολικές κατηγοριοποιήσεις και άδικες γενικεύσεις ! Σωστό είναι να κατακρίνουμε παράτυπες ή μη νόμιμες διαδικασίες, αλλά με τα αν και τα ίσως και τα νομίζω, μάλλον σε λάθος δρόμο βρισκόμαστε... . |
|
|||
|
|||
Διόλου απίθανο, έχω ακούσει πως την ίδια τακτική ακολουθούν κ δεσμοφύλακες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο gemara ως αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένος πολίτης αναφέρει γεγονότα όχι εικασίες, γεγονότα που βλέπουμε όλοι κάθε μέρα, μα κάθε μέρα στο δρόμο όσοι κυκλοφορούμε και ας το εστιάσουμε μόνο στις μοτοσυκλέτες αφού ειμαστε μοτοφόρουμ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από εκεί και πέρα, ποιος αμφισβήτησε την ευαισθητοποίηση του Γιώργου ; |
|
|||
|
|||
ε τότε εσύ είσαι αυτός που ...γενικεύεις
|
|
|||
|
|||
Δε χαλάω χατήρια ...
|
|
|||
|
|||
σε ποιον κανεις χατήρια και ...γενικεύεις ???? με μπερδεύεις
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 09:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 14-10-2010 00:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 23:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 16-01-2009 00:31 |