|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το gt πάντως μου αρέσει αρκετά αν και δεν νομίζω να πήγαινα για BMW scooter,τουλάχιστον όχι σύντομα,ας βγάλει πρώτα τα παιδικά προβλήματά πού ενδέχεται να έχει. Και φυσικά η τιμή,αν πλησιάζει το 14αρι ένα εξοπλισμένο σκούτερ τότε είναι τραγικά πολλά τα χρήματά. send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΩΝ MAXI SCOOTER ΤΗΣ BMW
Καλό εγώ και τα σκούτερ (και η όλη φιλοσοφία τους κλπ.) είμαστε από δυο διαφορετικούς πλανήτες έτσι κι αλλιώς.
Απλά "έπρεπε να το βγάλουν" και το έβγαλαν. |
|
|||
|
|||
Χθες πήγαμε με τον θείο για δοκιμή του NC700x που ενδιαφέρεται. Επι τούτου, έκανα test ride το σκούτερ integra..πήγα να σκοτωθώ με αυτό το dual clutch που έχει πάνω...Δεν ξέρω για τα BMW πως θα είναι αλλά γενικότερα τα σκουτερ μου φαίνονται βαρετά... ο θείος ήταν εξικειωμένος μιας και έχει piagio...εγώ τον προέτρεψα να αγοράσει με συμπλέκτη και όχι με αυτο το πράμα επάνω..είναι σαν να μην συμμετέχει ο αναβάτης καθόλου παρά το γεγονός ότι ειναι και σηρειακό (+. - επιλογές)...με συμπλέκτη πάντος το NC700χ είναι απολαυστικό.
|
|
|||
|
|||
Αφήστε το σε μας που κατέχουμε και από σκούτερ...
|
|
|||
|
|||
Οκοκ παντος ειναι λαθος αυτο που προσπαθουνε να περασουν..οτι δηλ. ειναι συνδιασμος των 2 κοσμων.ελπιζω τα bmw να ειναι τοσο καλα για να δικαιολογησουν τις τιμες τους...περιμενουμε τεστ επι ελληνικου εδαφους ειδικα απο τους κατεχωντες των σκουτερς..
Last edited by dionysisgs; 04-07-2012 at 01:23. |
|
|||
|
|||
Συνδυασμό των δυο κόσμων έχει κάνει μόνο η Honda.
Όλα της τα νέα είναι σαν σκούτερ σε πολλά πράγματα. Κρίμα που δεν μου αρέσουν τα σκούτερ. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου αν ενοείς το integra το οδήγησα....προσωπικά και μόνο, ίσως λόγω συνήθειας της μηχανής μου, δεν μου άρεσε καθόλου...ο άλλος που είναι σκουτερ οδηγός, και μόνο, το βρήκε super (από Piaggio). Πάντος δύσκολα εώς καθόλου προσωπικά θα αποχωριζόμουν το manual συμπλέκτη..είναι σαν μην συμμετέχεις καθόλου...το μοτερ του όμως πραγματικά διαμαντακι..
|
|
|||
|
|||
παντου το γυρναμε,αρκει να εινai BMW,αξιοπιστε ιαπωνα
|
|
|||
|
|||
εγω σημερα σε εξουσιοδοτημενο ειδα οτι τα φρενα που φορανε τα σκουτερ, ειναι μαρκας
NISSIN, δηλαδη honda |
|
|||
|
|||
Ωχ. Λες να κάνουν κάνα τέτοιο στο επόμενο GS;
|
|
|