|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα
Ωραια διαδρομη μπραβο σας παντα τετοια,και οι φωτο καταπληκτικες..
|
|
|||
|
|||
Ξεσκάσαμε Τακούλη;
Μπράβο σας φίλε, άντε και στην επόμενη! |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι γράψατε!Να στε καλά!
|
|
|||
|
|||
μπορεις να πεις οτι πηρα μία τζουρα....μεχρι το επόμενο σκ |
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Τακούλας.
Πάντα τέτοια φίλο. Υστ. το πορτοκαλί συνολάκι ....όμορφο |
|
|||
|
|||
Γειά σου ρε Τάκη. Αυτός είσαι!!!!!!!
Ωραία διαδρομή, αν και εκεί στο Βούτημα (στην αρχή δοκίμασα από την κάτω μεριά), επειδή ήμουν και μόνος μου, φοβήθηκα πως θα μείνω στη λάσπη... Άσε που για να περάσω πήγαινα σαν εξωλέμβιο!!!!! Last edited by yannis; 15-11-2009 at 17:34. |
|
|||
|
|||
Ωραία η βόλτα και τα Κ.Τ.Μ. στο στοιχείο τους.Μια ένσταση μόνο: τις απαγορευτικές μπάρες γιατί τις παραβιάσατε;Αυτά περιμένουν στη γωνιά κάποιοι χαρτογιακάδες για να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα γενική απαγόρευση πρόσβασης στα βουνά όπως ισχύει εδώ και δεκαετίες "εις τας Ευρώπας".Προσοχή παιδιά να μην δίνουμε "δικαιώματα" στους κακοπροαίρετους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι ειδες καμια μπαρα παραβιασμενη??? |
|
|||
|
|||
Τακη παντα τετοια ρε φιλε!!
Οσο για τις μπαρες επιδει εχω περασει πολλες φορες απο εκει δεν υπάρχει προβλημα ειχαμε ρωτησει και εναν πυροσβέστη. Ποιο πολυ για τα ματια του κοσμου ειναι και για τα αυτοκινητα. Περνανε πεζοι και ποδηλατες κανονικα |
|
|||
|
|||
[QUOTE=danaos;93632]Τακη παντα τετοια ρε φιλε!!
Οσο για τις μπαρες επιδει εχω περασει πολλες φορες απο εκει δεν υπάρχει προβλημα ειχαμε ρωτησει και εναν πυροσβέστη. Ποιο πολυ για τα ματια του κοσμου ειναι και για τα αυτοκινητα. Περνανε πεζοι και ποδηλατες κανονικα[/QUOT το ξερω φιλε ηταν εκει ενα περιπολικο με εναν εκ τον 2 εντουρας ο αστυνομικος....δεν σπάσαμε κανενα λουκέτο ηταν ολα ανοιχτα!!!!! τι εγινε πηγατε εσεις???????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SOS - Πρώτο πρόβλημα στα 1000 χιλ | Major_Goose | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 06-09-2009 11:37 |