|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ φιλε...με θλιβει ομως που αυτο εκμεταλλευονται οι "απο πανω"...την καλωσυνη και ανεκτικοτητα μας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι αξίες που θα μεταδωσω εγω στα παιδια μου και ο σεβασμος και η ηθικη,ειναι εφοδια που θα τα γαλουχησουν με προσωπικοτητα αλλά δεν εχω καμμια αισθηση του ιδίου και για την αντιμετωπιση τους απο την κοινωνια... Δεν ξερω αν συμφωνουμε;... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν κανω προταση ανατροπης και πραξικοπηματος,ο τροπος σκεψης μου δεν το επιτρεπει...κανω ΕΚΚΛΗΣΗ μπας και δουμε πολυ πιο σφαιρικα και συνολικα ομως την πραγματικοτητα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιατι το επιτρεπουμε εμεις στους μπαμπαδες τους να τα ανετρεφουν ετσι...
|
|
|||
|
|||
πως θα μπορουσαμε να μπουμε στο κεφαλι των γονιων του καθε γρηγοροπουλου?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν μας αφησουν να δωσουμε στα παιδια μας τη σωστη παιδεια να λες τωρα για τις αρχες μμμμμμμ το μιλαμε......αυτο για τους θεσμους ....ολα ξεκινανε με την ενοια ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ εαν εισαι καλος και ωραιος ανθρωπος σκεπτομενος και καλοπροερετος ολα ειναι αυτονοητα και δεν χρειαζεται συνταγες να τα αποκτησεις βγαινουν αυθορμητα.... ΟΛΑ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ |
|
|||
|
|||
Καλημέρα, πολύ ώραια μήνυμα!!! Ας μείνουμε μόνο στις ευχές και στο να μην πάθει κανείς τίποτα!! Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους. Και να χαιρόμαστε και όλους τους συνονόματους!!!
|
|
|||
|
|||
οι πιο ωραιοι ειναι οι μαγκες , που μας κυβερνουν.......................
Σκληρή επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της νεολαίας του κόμματος για την συμπλήρωση 4 χρόνων από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008. «Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών» υπογράμμισε η ΝΔ. «Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο» σημειώνει η ανακοίνωση της ΝΔ. «Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει» καταλήγει η ΝΔ. |
|
|