|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέο Μονοκύλινδρο
δεν μου αρέσει που το μοτέρ είναι made in china και 2 δηλωμένους (φαντάσου πραγματικούς) μούλαρους λιγότερους
επίσης κουφό να έχει αναλογικό ταχύμετρο και ψηφιακό στροφόμετρο (αντί πχ. ανάποδα) Last edited by NLS; 04-10-2011 at 16:56. |
|
|||
|
|||
Ωραίο είναι!
|
|
|||
|
|||
Ωραιο αλλα κινεζικο!!!
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με τον erasel F και πάλι F παλιό εμφανισιακά ..... και ειδικά το dakar που είναι θεωρητικά η αντιστοιχία! και είναι και κινέζικο !!!!
Last edited by papas_14; 05-10-2011 at 11:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ με τέτοιο πηρούνι μπροστά δεν θα έκανα enduro !
Για κανονική χρήση μόνο ! |
|
|||
|
|||
43άρι πηρούνι είναι Μάκη, το ίδιο έχει και το παλιό Dakar. Κι εξαρτάται τι εννοείς κανονική χρήση. Ελα απο την Αθήνα να δεις εντουράδα σε κεντρικές λεωφόρους!
|
|
|||
|
|||
Έχει το ίδιο πιρούνι με σένα και ίδιο με το παλιό dakar που μια χαρά enduro έκανες (οκ όχι σαν καθαρόαιμο αλλά έχω κάνει ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα πράγματα με αυτό).
|
|
|||
|
|||
Με λίγο photoshop μπαίνουν φυσούνες και ομορφαίνει...
Πάντως τα καλάμια είναι 41mm. Αυτό που δεν έχω βρει είναι το βάρος του, το "απλό" G 650 GS είναι 195 κιλά γεμάτο. Μ'αρέσει και η έλλειψη μπροστινού κοντού φτερού. Πιστεύω πως στην "μικρομεσαία" κατηγορία θα πάει πολύ καλά. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |