|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Balkan Tour 2012
ριξε καρβουνο
|
|
|||
|
|||
αργεις ..,,,,.,αργεις ,.,.,
αιντε εχουμε και δουλειες!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Για συνεχα για συνεχα....
|
|
|||
|
|||
Καλά το πάς! για συνέχισε…
|
|
|||
|
|||
η μεγαλη ηδονη, ειναι υποθεση των αργων,
δεν βιαζιομαστε στην απολαυση... |
|
|||
|
|||
Άντε φιλαράκι!!
Δώσε.... |
|
|||
|
|||
Oταν ακουω Βαλκανια κατι παθαινω τελευταια!!!
Γεροι να ειμαστε να βολταρουμε μιας και εχουμε την τυχη να ειμασεστε κοντα!! Ανυπομωνω για την συνεχεια....ακουσα και για καταρρακτες, πρεπει να ηταν χαλια να φανταστω?? |
|
|||
|
|||
Ξέρω... ξέρω... είμαι κάπως αργός...
Υπομονή μέχρι το απόγευμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάλια σε λέω, χάλια... |
|
|||
|
|||
ΗΜΕΡΑ 2η
Αφήσαμε πίσω μας το Βελιγράδι με υποσχeσεις πως θα το ξανά επισκεφτούμε. Έτσι ξεκινήσαμε για Κροατία με προορισμό το Ζάγκρεπ. Μια τεραστία βαρετή ευθεία αυτοκινητόδρομου μπροστά μας αλλά, πολύ καλής ποιότητας! Μεσημέρι πια, μπήκαμε στην πρωτεύουσα της Κροατίας και όπως ήταν αναμενόμενο κάναμε μια τεράστια βόλτα μέσα στη πόλη για να δούμε πως είναι. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πόλη με τις Αυστριακές επιρροές να είναι πολύ έντονες. Πολύ καθαρή και περιποιημένη πόλη. Αυτό μας έκανε περισσότερο εντύπωση. Μια πόλη που εξελίσσεται διαρκώς. Παντού νεόδμητοι ουρανοξύστες. Εντοπίσαμε το κέντρο της πόλης και κάναμε μια στάση για ξεκούραση, φαγητό και καφέ. Νωρίς απόγευμα πια και ξεκινήσαμε για Σλοβενία με προορισμό την Λουμπλιάνα . Στα σύνορα Κροατίας - Σλοβενίας να γίνεται το αδιαχώρητο και οι ουρές να προχωρούν ελάχιστα. Αφού περίμενα υπομονετικά στη σειρά μου για κάνα 5λεπτο με το μοτέρ να διαμαρτύρεται και να ζεσταίνεται, με την κούραση της ημέρας να μας λέει "γράψε τους όλους και προσπερνά τους επιδεικτικά!" πέρασα με μια γκαζιά πρώτος! Σε λιγότερο από 2 λεπτά βρισκόμουν στη πλευρά της Σλοβενίας. Ωραίοι δρόμοι, γρήγοροι δρόμοι, απολαυστικοί δρόμοι, παντού στη Σλοβενία... |
|
|