|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλο σου ταξιδι Κωστα!
Συλληπητήρια, νάστε πάντα καλά να τον θυμάστε..!
|
|
|||
|
|||
Συλληπητηρια φίλε μου
|
|
|||
|
|||
να είσαι γερός να τον θυμάσαι,
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι και καλή δύναμη για τους οικείους του...........
|
|
|||
|
|||
Φιλε εχουν ειδοποιηθεί όλοι πάνω , θα τον περιμένουν όλοι αυτοί που μας προσέχουν και έχουν κάνει το μεγάλο ταξίδι .Η δύναμη μας, μαζί σου!!ΣΤΗΝ κοράκλα του που απο σένα θα μαθει πολά και εσύ απο αυτή!!!!!
Κωστή καλο ταξ'ιδι φιλαράκο και να μας προσέχεις!!!!! |
|
|||
|
|||
Συληπητήρια
|
|
|||
|
|||
να ζησετε να τον θυμαστε ,
κριμα για το μικρο του κοριτσακι , μπραβο σε οσους δραστηριοποιηθηκαν και ενα μεγαλυτερο μπραβο φιλε emix σ'εσενα που εκανες οτι ηταν ανθρωπινως δυνατον για να βοηθησεις τον γαμπρο σου |
|
|||
|
|||
Κρίμα....καλό ταξίδι
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου, ο άνθρωπός σας δεν θα ξεχαστεί γιατί υπάρχει το παιδάκι του πίσω!
Είμαι σίγουρος οτι θα το προσέχετε όλοι σας! Συγχαρητήρια και σε σένα Ηλία γιατί αντιμετώπισες έτσι όμορφα την όλη ιστορία, με αξιοπρέπεια και δύναμη. Καλό του κατευόδιο! |
|
|||
|
|||
Θερμά συλλυπητήρια. Να ζήσετε να τον θυμάστε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα Καλο Καταστημα για Περιφερειακα Μηχανης? | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 01-06-2010 10:01 |
Το ταξιδι που δεν εκανα ποτε.. | sansiro.sugata | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 11-11-2009 12:50 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 02-06-2009 00:42 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 12:19 |