|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS 1200 '08 Αντικατάσταση Ανάρτησης ESA
Του ξαδερφου ίδια περίπτωση ΚΑΡΜΠΟΝ με τη δική σου στο γερακα και χρειάστηκε 4-5 μέρες! Την ημέρα που πέρασα να την παραλάβω ο υπεύθυνος μου έδειξε ένα κουτί με άλλες 3 καινούριες αναρτήσεις για αντικατάσταση.
Αυτο που θέλω να επισημάνω πως η BMW μετα λύπης μου θα έπρεπε να προβεί σε ελεγχόμενη ανάκληση πολλών μοντέλων και κυρίως του 08 που έχουν βγει απο την εγγύηση σύμφωνα με τα παρα πολλά περιστατικά που εμφανίζονται! Αυτο που με στεναχωρεί είναι πως αρκείται απλά στο όταν θα εμφανίζονται τα χαλασμενα περιστατικά μόνο τότε να τα αλλάζει, λες και μας κάνει και καμία χάρη δηλαδή! |
|
|||
|
|||
Αυτα που συμβαινουν με τα 08 ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!
Τωρα λεμε και ευχαριστω που μας πουλησαν κορυφαια μηχανη με κινεζια αμορτισερ (και ποιος ξερει τι επεται) |
|
|||
|
|||
φιλε είσαι πολυ τυχερός μεσα στην ατυχία(ζημια)σου,ας είναι η τελευταία
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά... πραγματικά μερικές φορές δεν μπορώ να σας καταλάβω...
Ξέρουμε πλέον και "ξέρουνε" ότι μερικά περιφερειακά που έχουν βάλει επάνω σε μια μηχανή που πουλάνε ένα σκασμό λεφτά είναι για τον "φούτσο" και αργά ή γρήγορα θα βγάλουν πρόβλημα (και είναι τυχεροί που αυτό το πρόβλημα δεν οδήγησε σε δυσάρεστες καταστάσεις - για σκέψου να σου είχε "σκάσει" η ανάρτηση με χιλιόμετρα σε τίποτα στροφές...). Σφυρίζουν αδιάφορα και περιμένουν να "διευθετήσουν" τα προβλήματα ανα περίπτωση παίζοντας το χαρτί της "καλής θέλησης" και εμείς αντί να τους παίρνουμε με τις ντομάτες διαλαλούμε τι φανταστικοί που είναι... Ή για να το θέσω και αλλιώς...αν η Honda/Yamaha/Ducati κτλ κτλ έβγαζε ένα μοντέλο με τέτοια τιμή που εμφάνιζε τέτοιου είδους αστοχίες σε αυτή την συχνότητα, ξέρετε τι θα της "σέρνατε"?... Τι να πώ, μάλλον εγώ πρέπει να είμαι ο περίεργος, δεν εξηγείται αλλιώς... Last edited by Kimwnas; 11-02-2011 at 11:23. |
|
|||
|
|||
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.
πες οτι την παιζει η αναρτηση η πισω. υπαρχει αναρτηση ηλεκτρικη αλλης εταιρειας που να δουλευει με το κουμπι της esa?γενικα με το κυκλωμα της μηχανης? η να πω και το αλλο. υπαρχει τροπος καταργησης της esa και τοποθετησης σοβαρης αναρτησης πανω στην μηχανη? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν Θες βγαζεις ενετελως την esa και βάζεις απλη ή εναλλακτικα....για ρυθμιση και compatibility,,με το esa του gs.... πας εδω.... |
|
|||
|
|||
Και για να κλεισω την ιστορια μου ... σήμερα παρεδωσα και μόλις παρέλαβα την μηχανή μου απο Βαγιανελλη με ολοκαινουργια αναρτηση ... Το κοστος των εργατικων 11 € !!!
Αυτο και αν ειναι Happy End |
|
|||
|
|||
Ωράιος!!
αλλα σαν πολλα δεν σου πηραν ρε φιλαρακι??? |
|
|||
|
|||
Αγιογδυτες!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
φίλοι μου δυστυχώς και εγω επαθα την γνωστη πλεον βλάβη να χασει τα λάδια της η αναρτηση αλλα ευτυχώς σε κανα 2 μερες μπαινει καινούργια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
Αντικατάσταση ελαστικών | katsanakis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 30 | 15-01-2011 11:38 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 22:20 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
Αντικατάσταση Πινακίδων κυκλοφορίας..., λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 06-04-2009 19:40 |