|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κόρνες - Φλας ... η "ανταλλαγή" μεταξύ τους ...
Μπραβο! εαν ειχα και εγω για το 800 οδηγιες θα το ειχα κανει ηδη!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μα την αληθεια ποιο ωραια παρουσιαση με φωτο δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ρε συ δεν τους βρισκω τους διακοπτες...
Πολυ εξυπνο!!!!Κ ωραια παρουσιαση!! |
|
|||
|
|||
Νικόλα μπράβο! Καλή σκέψη και σπουδαία εκτέλεση ! Το σπουδαίο είναι ότι είναι αναστρέψιμη
Εγώ έχω άλλο θέμα! Έχω συνηθίσει και καταευχαριστιέμαι τα φλας και την ακύρωσή τους. Σε σημείο που δε μπορώ πλέον το σύνηθες και έχω πρόβλημα όταν καβαλάω το vara του αδερφού μου. Εκείνο που δεν παίζεται και δεν έχω συνηθίσει μετά από 2,5 χρόνια και 40000χλμ ,είναι το σινιάλο! Θέλω σινιάλο στο δείκτη του αριστερού χεριου! Έχεις λύση γιατρέ μου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εύγε Νικόλα πολύ καλή δουλειά.
Είναι η δεύτερή μου BMW και δεν έχω συνηθίσει την κόρνα αλλά που θα πάει. Μάλλον θα σε αντιγράψω |
|
|||
|
|||
Εμπνευσμένη μόντα Νίκο ! Μπράβο !
Δε θα τη πραγματοποιήσω μεν, εντυπωσιάστηκα δε !!! Και μια ερωτησούλα Πουλάνε ανταλλακτικά καπάκια για τα κουμπιά του αρ. διακόπτη ? Μου έχουν ψιλο-ξεθωριάσει .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδη δεν ξερω πως ακριβως λειτουργουν οι διακοπτες σας,τι ακριβως γινεται με την ακυρωση των φλας?Ποιος διακοπτης το κανει?Ξεχωριστος? |
|
|||
|
|||
χεχε!...τωρα το ειδα!... εισαι απιστευτος!
εγω πλεον τα εχω συνηθίσει τοσο που δεν τα αλλαζω ...αλλα μ αρεσε η σκεψη σου και ο τροπος που την υλοποίησες και την παρουσιασες! ... respekt φιλε μου ! |
|
|