|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάπου στην Θεσσαλία....
Μπράβο Αργυράκο! Όμορφη βόλτα και πολύ όμορφες φωτογραφίες. Σ΄ευχαριστούμε!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο έτσι σε θέλω πάντα προπονημένο και πάντα έτοιμο ! αλλά σε κάποια επόμενη βόλτα με ........ κάποια χιλιόμετρα θα είσαι μέσα ! ωραίες οι φώτο αλλά .... λίγες βάλε και άλλες η πες μας που πήγες !
|
|
|||
|
|||
Σιγά να μην σΕ πω, που είναι !! Να έρθετε μετά με τις Αφρικάνες και τις Τρανσάλπ σας, να μου "μαγαρίσετε" τα μέρη!!! Κοίτα πιο πάνω, οι ντόπιοι πιάσανε που είναι!!!!!
|
|
|||
|
|||
Γεια σου βρε Αργύρη χωμάτινε!!! Το είπαμε, είναι κολλητικό το χώμα!
Ωραίες φωτογραφίες! |
|
|||
|
|||
Ωραίο οδοιπορικό και φωτό
(Με συγκίνησες με το 650 , το προηγούμενο μηχανάκι μου μαύρο σκυλί !) |
|
|||
|
|||
[QUOTE=ARGI;800907]
Μπραβο Αργυρη...Ομορφες εικονες...!!! Αυτο το κτιριο που βρισκεται...?? |
|
|||
|
|||
[quote=Antonis-Funduro;805170]
Απόσπασμα:
Σε ένα δασάκι έξω από την Καρδίτσα. Στα Χίλια Δέντρα... |
|
|||
|
|||
Τελείωσε
Είσαι καλλιτέχνης Και στην επόμενη με καλό φιλαράκι |
|
|||
|
|||
....Έχοντας πέρασει αρκετές ημέρες χωρίς, να κινήσω την "γριά" μου, βροχή - ξεβροχή, βαράσαμε ένα μικρό TOUR in RAIN!! (κάπου στην Θεσσαλία!) ο καιρός ήταν μέτριος στην αρχή και εμείς όλο αυτοπεποίθηση προχωρούσαμε... ... αλλά στον βάθος, τα σύννεφα ήταν φορτώμενα με υλικό. Και έτσι μόλις κάνανε μερικά χλμ ακόμη, φάγαμε την βροχή της αρκούδας! Ούτε τα αδιάβροχα δεν προλάβαμε να βάλουμε.... Πιάσαμε άλλους δρόμους λιγότερους βροχερούς, ψάχνοντας κάπου να καθήσουμε για να στεγνώσουμε... Πρώτο μαγαζί κλειστό! Αρχοντικό μιας άλλης εποχής ! Ετσι κύκλο-κύκλο φτάσαμε σε ένα άλλο χωριό, όπου βρήκαμε ανοικτό, μαγαζί με τζάκι και τσίπουρο! Ευτυχώς.... Ηρθαμε στα ίσα μας... Το τσίπουρο & πανσέτες μας φέρανε στις σωστές θερμοκρασίες, και τα μπουφάν αποβάλανε την μπόλικη υγρασία που είχαν επάνω τους... Αντε και στην επόμενη μας...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Αργυράκο έτσι βολτούλες μικρές μεγάλες χαρές και από φώτο μας έγεινες μεγάλος καλυτέχνης Να είσαι καλά να χαπακώνεσαι με τέτοια χάπια μοτόβολτας
|
|
|