|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΨΑΧΝΟΥΜΕ 11,2δις? ΔΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.....
Απόσπασμα:
Ξερω πολυ καλα τι συμβαινει αλλα, 11,2δις ΜΟΝΟΝ για το 2009? Ημαρτον! Και σημερα γαυγιζουμε για τα 11,5δις που μας ζηταει η τροικα? Ημαρτον ξανα! Μα τα κλεμενα ανα ετος ζητανε και παιρνουνε πισω απο οτι φαινεται. Το κακο ξερεις ποιο ειναι? το κακο ειναι οτι αλλοι τα εκλεψαν (οχι πολιτικοι) αλλα θα τα πληρωσουμε ολοι μας...παλι κερδισμενοι βγαινουν αυτοι που τα απεκρυψαν. Ρε μπας και το ''λεφτα υπαρχουν'' εκει στοχευε.....???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειχε δικιο ο κουνιαδος μου που μου ελεγε τον Μαρτη του 2012 ''περιμενε και θα ακουσεις βομβες με το ηλεκτρονικο συστημα που στηνουν'' ειναι βλεπει αναλυτης-προγραμματιστης με πελατες που το εφτιαχναν αυτο το περιβοητο συστημα. Να το ΙΚΑ, να οι τυφλοι, να οι φοροφυγαδες που ενας ενας παει εισαγγελεα, να και τα σημερινα....... Μεχρι τωρα το τεφτερι δεν δουλευε φυσικα....... το 11,2δις κλεμενα μονον σε ενα χρονο δεν σου λεει τιποτα ετσι? Ομως αυτα τα 11,2δις θα τα παρουν σημερα πισω με τα μετρα των 11,5δις που θα παρουν.......καλο εεεεε???? Μονον που θα τα παρουν κι απο εσενα και τον Γιαννη (ortho) που εισaσταν τιμιοι και τα δηλωνατε ολα σαν ελ. επαγγελματιες.....αυτη ειναι η διαφορα. Last edited by GeorgeP; 18-09-2012 at 22:55. |
|
|||
|
|||
ρε γιωργο δεν ειναι ολοι οι Ε.Ε λαμογια........Εμενα για να βγει το αμαξι εξω πρεπει να εχει κοψη φορτωτική και να εχει γράψει το δρομολογιο στο βιβλίο...... πως μπορώ εγω να αποφύγω και να φοροδιαφεύγω?τη στιγμη που ολες οι εταιρείες θελουν χαρτί κομιστρων για να το περασουν στα εξοδα.....?Και κατι ακομα η Φωτεινη ειναι ελευθερος επαγγελματιας,{θελω να πω οτι και εσύ εχεις εναν ελευθερο επαγγελματια μεσα στο σπιτι σου......με οτι αυτο συνεπαγεται
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο περιμενω ρε συ Γιωργο...3-4 χρονια τωρα...αλλα λεφτα μονο απο την δικη μου τσεπη βγαινουν...απο αυτους τιποτα... ισα ισα...φοροελαφρυνσεις...χαμηλοτερους μισθους...ελαστικες (τιραμολα δλδ να ειμαστε ακριβεις) σχεσεις εργασιας και ποσα αλλα... αν ειναι να τους τιμωρουν ετσι θελω και εγω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιός πληρώνει τους μισθούς και τις εισφορές στο μεγαλύτερο ποσοστό τους; Ο ίδιος ο υπάλληλος; Εγώ ξέρω ότι πληρώνω σα ####### κάθε χρόνο τους φόρους μου. Κι ακόμη δεν έχω πέσει στον πειρασμό να πω να παν να ######## μιά και δε μου παρέχουν τίποτε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εξαιρεσα τον εαυτον μου μηπως απο τους παραπανω? εγω μονος μου σας εχω πει οτι επαιρνα μαυρα (ασωτευιε ακους?) στις εταιρειες που δουλευα. Απο που εβγαιναν αυτα? Θεολογε μου ειπα και δηλωσα...ΕΜΕΙΣ..... Διοτι Θεολογε ολοι οι παραπανω ειναι οι κοινωνια μας, που ζουνε δλδ αυτοι σε αλλη χωρα? ειμαστε ''αυτοι'' και ειναι ''εμεις''............ Οι τελωνειακοι που οσονουπω ερχονται στο προσκηνιο δεν ειμαστε ''εμεις''? Εσυ ο ορθο, ο μανιακος....εισαστε τιμιοι και ωραιαοι αλλα οι αλλοι? Ποσοι απο δαυτους αντιπροσωπευουν τα 11,2 δις? Και να σου πω και κατι? εχεις γερανους ετσι? εφερες κανενα απο το εξωτερικο? αν ναι ποσα εδωσες μπαξις στον τελωνειακο? Ο τελωνειακος ειναι ο επιορκος κι εσυ ο συντηρητης του συστηματος αυτου αρα ΕΜΕΙΣ!!!! |
|
|||
|
|||
Πάγια τακτική .........όταν θέλουν να περάσουν μέτρα, αποπροσανατολιζουν τον κόσμο απο την ουσία και στρέφουν την κοινή γνώμη αλλου
Ξεκίνησαν με τους Δ.Υ, συνταξιούχους, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, τραγουδιστές, ανέργους, τραβεστι, μοδιστρες.............. |
|
|||
|
|||
Έχεις κάτι απορίες και εσυ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μη διαφωνείτε χωρίς λόγο.... Δείτε τι έγραψα πιο πάνω.... Τα λέει κι οΚώστας (maniac) για τη στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων.... ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!! ΌΧΙ από τα λέπια |
|
|||
|
|||
11 δισ εφαγαν 11 εκατομυρια πολιτες και αλλα τοσα και παραπανω οι βουλευτες,τα λαμογια τους που βρισκονται καοντα τους και τα παπαγαλακια Γιωργο μου!!
|
|
|