GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-09-2012, 22:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΨΑΧΝΟΥΜΕ 11,2δις? ΔΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλοι στον Καιάδα...!!!

Τώρα που θα γίνεις κι εσύ ελεύθερος επαγγελματίας θα καταλάβεις...

Δεν λέω περισσότερα!
ειμαι ελ. επαγγελματιας εδω και 17 χρονια......λογω συζυγου που ανηκει σε αυτην την κατηγορια τα τελευταια 25 χρονια.
Ξερω πολυ καλα τι συμβαινει αλλα, 11,2δις ΜΟΝΟΝ για το 2009? Ημαρτον!
Και σημερα γαυγιζουμε για τα 11,5δις που μας ζηταει η τροικα? Ημαρτον ξανα!
Μα τα κλεμενα ανα ετος ζητανε και παιρνουνε πισω απο οτι φαινεται.

Το κακο ξερεις ποιο ειναι? το κακο ειναι οτι αλλοι τα εκλεψαν (οχι πολιτικοι) αλλα θα τα πληρωσουμε ολοι μας...παλι κερδισμενοι βγαινουν αυτοι που τα απεκρυψαν.

Ρε μπας και το ''λεφτα υπαρχουν'' εκει στοχευε.....????
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 22:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση......
Μετα τους δημόσιους.....τώρα οι ελεύθεροι επαγγελματιες
Τελικά είμαστε πολυ βόδια......
Καταλαβαινω Κωστα μου, η αληθεια ποναει..........εγω ομως χαιρομαι που ποναει διοτι επιτελους αποκαλυπτονται ποιοι ειναι οι πραγματικοι κλεφτες, αυτοι που γεμιζαν τα μπουζουκομαγαζα και διαμορφωσαν το ελληνικο life style επι σειρα ετων, αυτοι που ανεβαζαν τις τιμες (διοτι ως γνωστον η καταναλωση ανεβαζει τις τιμες), αυτοι εξαιτιας των οποιων η ΒΜW ¨η η Porshe εστειλε ευχαριστηριο γραμμα στην εδω αντιπροσωπεια για τις αυξημενες πωλησεις (δεν θα εστελενε επιστολη αν ηταν 2,3...5...10), αυτοι που γιαυτους σημερα πληρωνουμε ολοι!!!! Ο τσοχατζοπουλος ωχρια μπροστα σε οοοοοοοολους αυτους.......

ειχε δικιο ο κουνιαδος μου που μου ελεγε τον Μαρτη του 2012 ''περιμενε και θα ακουσεις βομβες με το ηλεκτρονικο συστημα που στηνουν'' ειναι βλεπει αναλυτης-προγραμματιστης με πελατες που το εφτιαχναν αυτο το περιβοητο συστημα. Να το ΙΚΑ, να οι τυφλοι, να οι φοροφυγαδες που ενας ενας παει εισαγγελεα, να και τα σημερινα.......
Μεχρι τωρα το τεφτερι δεν δουλευε φυσικα.......

το 11,2δις κλεμενα μονον σε ενα χρονο δεν σου λεει τιποτα ετσι? Ομως αυτα τα 11,2δις θα τα παρουν σημερα πισω με τα μετρα των 11,5δις που θα παρουν.......καλο εεεεε???? Μονον που θα τα παρουν κι απο εσενα και τον Γιαννη (ortho) που εισaσταν τιμιοι και τα δηλωνατε ολα σαν ελ. επαγγελματιες.....αυτη ειναι η διαφορα.

Last edited by GeorgeP; 18-09-2012 at 22:55.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 22:54
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

ρε γιωργο δεν ειναι ολοι οι Ε.Ε λαμογια........Εμενα για να βγει το αμαξι εξω πρεπει να εχει κοψη φορτωτική και να εχει γράψει το δρομολογιο στο βιβλίο...... πως μπορώ εγω να αποφύγω και να φοροδιαφεύγω?τη στιγμη που ολες οι εταιρείες θελουν χαρτί κομιστρων για να το περασουν στα εξοδα.....?Και κατι ακομα η Φωτεινη ειναι ελευθερος επαγγελματιας,{θελω να πω οτι και εσύ εχεις εναν ελευθερο επαγγελματια μεσα στο σπιτι σου......με οτι αυτο συνεπαγεται

Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 22:55
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ερθει κι αυτονων η ωρα, προς το παρον ας αρκεστουμε στην στυγνη πραγματικοτητα οτι ο Ελληνας τα εφαγε, ΕΜΕΙΣ τα φαγαμε ειτε λεγομαστε ως πιο πανω, ειτε ειμαστε εταιρειες, ειτε Δ.Υ. που απαιτουσαμε και περναμε, ειτε Ι.Υ. που δεν περναμε αποδειξεις...........

Σιγα σιγα θα ερθουν κι αλλα στοιχεια....και για τις εταιρειες που λες......

αυτο περιμενω ρε συ Γιωργο...3-4 χρονια τωρα...αλλα λεφτα μονο απο την δικη μου τσεπη βγαινουν...απο αυτους τιποτα...
ισα ισα...φοροελαφρυνσεις...χαμηλοτερους μισθους...ελαστικες (τιραμολα δλδ να ειμαστε ακριβεις) σχεσεις εργασιας και ποσα αλλα...
αν ειναι να τους τιμωρουν ετσι θελω και εγω...
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 22:58
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Την πρωτη παραγραφο την αφηνω ασχολιαστη......ο ελ. επαγγελματιας δεν πληρωνει κανενος Ι.Υ. τον μισθο ¨η την συνταξη..........

Ποιός πληρώνει τους μισθούς και τις εισφορές στο μεγαλύτερο ποσοστό τους; Ο ίδιος ο υπάλληλος;
Εγώ ξέρω ότι πληρώνω σα ####### κάθε χρόνο τους φόρους μου. Κι ακόμη δεν έχω πέσει στον πειρασμό να πω να παν να ######## μιά και δε μου παρέχουν τίποτε....
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 23:05
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε γιωργο δεν ειναι ολοι οι Ε.Ε λαμογια........Εμενα για να βγει το αμαξι εξω πρεπει να εχει κοψη φορτωτική και να εχει γράψει το δρομολογιο στο βιβλίο...... πως μπορώ εγω να αποφύγω και να φοροδιαφεύγω?τη στιγμη που ολες οι εταιρείες θελουν χαρτί κομιστρων για να το περασουν στα εξοδα.....?Και κατι ακομα η Φωτεινη ειναι ελευθερος επαγγελματιας,{θελω να πω οτι και εσύ εχεις εναν ελευθερο επαγγελματια μεσα στο σπιτι σου......με οτι αυτο συνεπαγεται

θεολογε, διαβασε το σχολιο μου στο πρωτο ποστ, φυσικα και δεν ειναι ολοι κλεφτες αλλα, 11,2 δις για ενα χρονο επιμερισμενα στο συνολο των ελ. επαγγελματιων, γιατρων, κ.λ.π. στα ματια του κοσμου τους κανει ολους πλουσιους κλεφτες.

Εξαιρεσα τον εαυτον μου μηπως απο τους παραπανω? εγω μονος μου σας εχω πει οτι επαιρνα μαυρα (ασωτευιε ακους?) στις εταιρειες που δουλευα. Απο που εβγαιναν αυτα?
Θεολογε μου ειπα και δηλωσα...ΕΜΕΙΣ.....
Διοτι Θεολογε ολοι οι παραπανω ειναι οι κοινωνια μας, που ζουνε δλδ αυτοι σε αλλη χωρα? ειμαστε ''αυτοι'' και ειναι ''εμεις''............
Οι τελωνειακοι που οσονουπω ερχονται στο προσκηνιο δεν ειμαστε ''εμεις''?
Εσυ ο ορθο, ο μανιακος....εισαστε τιμιοι και ωραιαοι αλλα οι αλλοι? Ποσοι απο δαυτους αντιπροσωπευουν τα 11,2 δις?
Και να σου πω και κατι? εχεις γερανους ετσι? εφερες κανενα απο το εξωτερικο? αν ναι ποσα εδωσες μπαξις στον τελωνειακο? Ο τελωνειακος ειναι ο επιορκος κι εσυ ο συντηρητης του συστηματος αυτου αρα ΕΜΕΙΣ!!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 23:09
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Πάγια τακτική .........όταν θέλουν να περάσουν μέτρα, αποπροσανατολιζουν τον κόσμο απο την ουσία και στρέφουν την κοινή γνώμη αλλου
Ξεκίνησαν με τους Δ.Υ, συνταξιούχους, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, τραγουδιστές, ανέργους, τραβεστι, μοδιστρες..............
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 23:10
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποιός πληρώνει τους μισθούς και τις εισφορές στο μεγαλύτερο ποσοστό τους; Ο ίδιος ο υπάλληλος;
Εγώ ξέρω ότι πληρώνω σα ####### κάθε χρόνο τους φόρους μου. Κι ακόμη δεν έχω πέσει στον πειρασμό να πω να παν να ######## μιά και δε μου παρέχουν τίποτε....
Έχεις κάτι απορίες και εσυ......
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 23:11
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
θεολογε, διαβασε το σχολιο μου στο πρωτο ποστ, φυσικα και δεν ειναι ολοι κλεφτες αλλα, 11,2 δις για ενα χρονο επιμερισμενα στο συνολο των ελ. επαγγελματιων, γιατρων, κ.λ.π. στα ματια του κοσμου τους κανει ολους πλουσιους κλεφτες.

Εξαιρεσα τον εαυτον μου μηπως απο τους παραπανω? εγω μονος μου σας εχω πει οτι επαιρνα μαυρα (ασωτευιε ακους?) στις εταιρειες που δουλευα. Απο που εβγαιναν αυτα?
Θεολογε μου ειπα και δηλωσα...ΕΜΕΙΣ.....
Διοτι Θεολογε ολοι οι παραπανω ειναι οι κοινωνια μας, που ζουνε δλδ αυτοι σε αλλη χωρα? ειμαστε ''αυτοι'' και ειναι ''εμεις''............
Οι τελωνειακοι που οσονουπω ερχονται στο προσκηνιο δεν ειμαστε ''εμεις''?
Εσυ ο ορθο, ο μανιακος....εισαστε τιμιοι και ωραιαοι αλλα οι αλλοι? Ποσοι απο δαυτους αντιπροσωπευουν τα 11,2 δις?
Και να σου πω και κατι? εχεις γερανους ετσι? εφερες κανενα απο το εξωτερικο? αν ναι ποσα εδωσες μπαξις στον τελωνειακο? Ο τελωνειακος ειναι ο επιορκος κι εσυ ο συντηρητης του συστηματος αυτου αρα ΕΜΕΙΣ!!!!

Μη διαφωνείτε χωρίς λόγο....
Δείτε τι έγραψα πιο πάνω....
Τα λέει κι οΚώστας (maniac) για τη στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων....

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!
ΌΧΙ από τα λέπια
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 23:13
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

11 δισ εφαγαν 11 εκατομυρια πολιτες και αλλα τοσα και παραπανω οι βουλευτες,τα λαμογια τους που βρισκονται καοντα τους και τα παπαγαλακια Γιωργο μου!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης