|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο. Μια βόλτα στις 4 Εποχές.
|
|
|||
|
|||
Άκυρο λοιπόν η συνάντηση και γρήγορα αναχώρηση για την Ταβέρνα στο Παρθένι δια μέσου Αμουργέλων . Φτάνοντας στο Παρθένι η ταβερνούλα δυστυχώς ήταν κλειστά. Ο επόμενος στόχος για στάση και Φαϊ η Άνω Αρχάνες και η ταβέρνα Άμπελος. Ο καιρός έχει χαμηλώσει για τα καλά και η βροχή φαινόταν να έρχεται από την δυτική πλευρά του Γιούχτα . Αμέσως μετά την διακλάδωση για Καλονή άρχισε απότομα να πέφτει χαλάζι σαν τα στραγάλια και η ορατότητα να έχει πέσει στα 100 μέτρα η δε θερμοκρασία 7 βαθμοί (Άγριος Χειμώνας ) |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς ο καλοκαιρινός καιρός της αναχώρησης δεν μου επέτρεψε να βάλω το αδιάβροχο παντελόνι και μέχρι να φτάσουμε στις Αρχάνες είχα γίνει μούσκεμα .
Το εταίρο ήμισυ έχοντας μπροστά τον κυματοθραύστη Ευτύχη δεν κατάλαβε και πολλά πράγματα. |
|
|||
|
|||
Μπαίνουμε στην ταβέρνα Άμπελος και καθότι η ώρα είχε πάει 14:30, η πείνα ήταν αρκετή , δόθηκε και η κατάλληλη παραγγελία .
|
|
|||
|
|||
Φυσικά και ο ρακομεζές
|
|
|||
|
|||
Μετά από 2 ώρες φαγοποιοτούρας ( Κρασί , Ρακί ) ετοιμαστήκαμε για την επιστροφή μας στο σπιτάκι μας Ο καιρός χειμωνιάτικος με αρκετή βροχή σε όλη την διαδρομή από τις Αρχάνες μέχρι τον Κάμπο Αγίου Σύλλα όπου κατοικοεδρεύουμε . Το τζάκι μας περίμενε αναμμένο, καθότι η μικρή μου κόρη είχε φροντίσει για αυτό. Άλλη μια όμορφη μέρα, με την τρέλα μου για μηχανόβολτα συνοδεύτηκε από την τρέλα της αγαπημένης μου συνεπιβάτιδας. Ευτυχώς που αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε .Την ευχαριστώ για την όμορφη παρέα να είμαστε πάντα καλά για να ταξιδεύουμε.
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να σας είδα στις Αρχάνες όταν περάσατε από την πλατεία και έριχνε καρέκλες εκείνη την ώρα.
|
|
|||
|
|||
Καθόσουν στην καφετέρια δεξια στην πλατεια με μοτο μπουφάν?
|
|
|||
|
|||
Συνολική διαδρομή 119 κμ
Ουφ κατάφερα και το ανέβ ασα |
|
|||
|
|||
Γεια σου βρε Ευτύχη! Όμορφο το χωριό μου ε; (κατάγομαι κατά το ήμισυ από τις Αρχάνες). Όμορφη η βολτούλα σας παρά τα τερτίπια του καιρού. Η σύζυγος πάντα μάχιμη! Άντε και στην επόμενη με το καλό, τώρα που ανοίγει κι ο καιρός θα είναι απόλαυση αυτές οι εξορμήσεις!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια όμορφη βόλτα την Κυριακή στην πόλη.... | Michael Chatzilias | Ταξίδια στο εξωτερικό | 39 | 18-01-2011 22:23 |
Μικρή βόλτα στις Σπέτσες | ckk | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 21 | 25-10-2010 19:43 |
Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 04:31 |
Νυχτερινή βόλτα | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 17-09-2009 02:08 |
Κυριακή βόλτα στις Αλυκές - Ανάβυσσο | evanb | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 25-05-2009 15:55 |