|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Midland: BT2 vs BT City
Απόσπασμα:
Ok βρε Στρατάκο τρελό μου αγόρι... δεν ήξερα ότι τα δικά σου thread τελούν υπό τους αυστηρούς κανόνες ενός forum, οπότε ζητώ συγγνώμη για την παρεμβολή η οποία ναι μεν σχετιζόταν με τη BT2 αλλά όχι με το ερώτημά σου.
Παρακαλώ τους mods να μεταφέρουν τα posts μου σε άλλο θέμα το οποίο θα ανοίξω. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από εκεί και πέρα προσωπικά, εάν και σήμερα έπρεπε να ξαναδιαλλέξω ενδοσυνεννόηση, πάλι ΒΤ2 θα επέλεγα, λόγω του ότι κυκλοφορεί αρκετό χρόνο στην αγορά, έχει ξεπεράσει τις όποιες "παιδικές ασθένειες" και έχει δοκιμαστεί στην πράξη από αναρίθμητους μοτοσυκλετιστές. . |
|
|||
|
|||
πως έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες;
εννοείς ότι τα νέα BT2 είναι καλύτερα από τα παλιά; δεν νομίζω ότι αναβαθμίζονται ούτε "softwareικά" ούτε "hardwareικά" |
|
|||
|
|||
Αν τα έχω παρακολουθήσει σωστά,
ο αντικαταστάτης της ΒΤ2 είναι το BT Next με εμβέλεια 1600 μ μεταξύ των μονάδων (σε αντίθεση με τα 300 του ΒΤ2), και ενσωματωμένο ραδιόφωνο με 6 σταθμούς. Εγώ πάντως με την ΒΤ2 είμαι κομπλέ: και μουσικούλα (ωραίος ο χειρισμός του player από τα κουμπιά), και φωνητική κλήση και αναγγελία του ονόματος του καλούντα στο ακουστικό (σαν φωνητική αναγνώριση κλήσης, δηλαδή αντίστροφο της φωνητικής κλήσης) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνησω στο κομμάτι των βροχοπτώσεων !!
|
Tags |
bt city, bt2, midland |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
26 May Castles of Calatrasi, Battalaro and City of Entella - Sic | charlyno | Ταξίδια στο εξωτερικό | 9 | 30-05-2011 11:00 |
CITY | MARK | Ένδυση | 0 | 24-01-2011 14:08 |
Παντελόνι ΒΜW City size Large ελάχιστα φορεμένο | satse | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-12-2010 15:07 |
ΤΡΙΠΟΛΗ CITY | allen | Διάφορα | 5 | 08-08-2010 15:41 |
City Car: Αναδιπλούμενο αυτοκίνητο | skippybi | Αυτοκίνητο | 6 | 22-12-2009 04:57 |