|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για να ξυπνήσουν τα πνεύματα.
Απόσπασμα:
Μόναχο για το μουσείο και Φιλανδία για να κάνω το βιολογικό μου ωράριο άνω κάτω 6 μήνες μέρα 6 μήνες νύχτα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
...τώρα με έστειλες....
το δικό μου όνειρο... ή μάλλον ένα από τα πολλά γιατί θέλω να πάω και Πορτογαλία να δώ Ατλαντικό και.... ...πολλά άλλα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι να σου κάνω,αφού το 1200άρι σου δεν ακολουθεί... |
|
|||
|
|||
δεν θα πω Πράγα που την θεωρώ κι εγώ υπέροχη , αλλά θα πώ Τσεχία ολόκληρη. Είχα πάει το 2000 αεροπορικώς και νοίκιασα ένα opel astra . Είδα μια από τις καλύτερες εξοχές που έχω συναντήσει ποτέ ! Φοβερά τοπία και κάθε χωριό - πόλη είχε κι ένα ανακαινισμένο μεσαιωνικό κάστρο !!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό του Κονοπίστε ... εκεί έφαγα και ωραιότατο κυνήγι !!! Με προβλημάτισε αυτό που καταθέτει ο Σάκης και αν με φωτίσει ο θεός να πάω , θα έχω το νού μου διπλά και τριπλά ! Έτυχε δεν έτυχε είναι σημαντική πληροφορία για να είμαστε προετοιμασμένοι! Thanx man !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πήγα Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2007, απλά πανέμορφη... |
|
|||
|
|||
Ajaccio, είναι ο παράδεισος του μοτοσικλετιστή.
|
|
|||
|
|||
Βερολίνο και τα γύρω μέρη!!!
|
|
|||
|
|||
παρισι γιατι ειναι τρομερα κοσμοπολιτικο!!!
και ολη η ισπανια!!!πολυ φτηνη,ζωντανη χωρα και οργανωμενη! τσεχια,αυστρια πανεμορφες αλλα λιγο "ψευτικες"αν με καταλαβαινετε,χωρις εντονη ζωη και ταπεραμεντο! |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
Για να..... μην μας τύχει (μεγάλη προσοχή) | Nikos | Τι μας έτυχε | 11 | 27-01-2009 20:10 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |