|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να ζητήσω μια εξυπηρέτηση?
Απόσπασμα:
Edit: Δυστυχώς δεν ταιριάζουν και δεν υπάρχουν και αντάπτορες να έπαιρνα. Και πάλι όμως ευχαριστώ πολύ! Last edited by kourepai; 06-04-2012 at 16:24. |
|
|||
|
|||
μια αλλη λυση ,αφου απο οτι καταλαβα θες να βγαινουν τα καγκελα απο την μηχανη μετα το περας καθε χρησης,δεν κοιτας τα καγκελα της sw motech QUICK-LOCK EVO Side Carrier. Black. BMW F 650 GS (-07), G 650 GS (11-). - QUICK-LOCK EVO Side Carrier. Black. BMW F 650 GS (-07), G 650 GS (11-). - SW-MOTECH & BAGS-CONNECTION και κανουν την ιδια δουλεια ,δεν ξερω τωρα ποσο κανουν τα καγκελα αυτα που θες ,της motech απο οτι ειδα παιζουν στα 200+...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. Η τιμή τους μαζί με αντάπτορες για givi είναι 240 ευρώ, ενώ η givi μου έχουν πει γύρω στα 180. 2. Δεν ξέρω κατά πόσο πιάνει πάνω στην βάση για το topcase που έχω, αλλά αυτό μπορώ να το μάθω. Το κύριο θέμα είναι η τιμή αλλά έτσι όπως πάει από αναβολή σε αναβολή μάλλον για εκεί θα πάω γιατί είναι κρίμα να μην τις χαρώ τώρα που άνοιξε ο καιρός. |
|
|||
|
|||
Ποσο large εισαι ????????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μια χαρα ειναι ...
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν, πήγα για τις βάσεις που πρότεινε ο nivo, τις motech. Δυστυχώς δεν βρήκα ούτε ένα κατάστημα στην ελλάδα που να τις έχει ετοιμοπαράδοτες και όλοι μου λένε σε ένα μήνα τουλάχιστον. Φαντάζομαι δεν μπορώ να πω σε ποια μαγαζιά το έψαξα, αλλά αν ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που έχει ετοιμοπαράδοτες τις βάσεις, ας μου πει.
|
|
|||
|
|||
τι να πω τετοια ζητηση ??
δεν κοιτας μηπως τις φερεις απο την αντιπρoσωπεια αν στελνουν βεβαια.... |
|
|||
|
|||
Άκου τώρα να γελάσεις: Κατ'αρχάς ο ελληνικός εισαγωγέας δεν έχει στοκ. Ο γερμανός αντιπρόσωπος όμως είναι κλειστός για διακοπές. Γιατί; Γιατί είναι το πάσχα των καθολικών κατά πως φαίνεται. Επί προσθέτως θέλει 6 ημέρες για αποστολή και άρα σε 2 εβδομάδες τουλάχιστον. Αυτά τα όμορφα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όταν κράνος και εξοπλισμός σώζουν μια ζωή | Slane | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 18 | 17-02-2012 11:29 |
Νομιζεις πως εισαι αρκετα εξυπνος? (τεστ ευφυιας) | Vagelis Gar | Χιούμορ | 10 | 06-09-2011 23:54 |
Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας. | ckalfas | Ελλάδα | 24 | 05-03-2011 16:23 |
Προσεχετε εκει εξω....Σημερα μια μαμακισμενη θα με εκοβε ... | jarhead | Τι μας έτυχε | 37 | 14-12-2010 23:23 |
Οι Έλληνες του εξωτερικού δημιουργούν!!!!!!!!! | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 12-12-2009 11:47 |