|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!!
Καλά ρε για παρηγοριά είσαι εσύ, πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέλος τα αστεία. Μόνο να κάνεις πολύ προπόνηση γιατί θα σε .....περάσω από πάνω. υστ. τελικά πάει το πορτοκαλί ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπα μην το λες θα παω και θα ερθω την ιδια μερα για κατι δουλειες ρε φιλε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ασε ρε!!!!να με περάσεις απο διπλα καλητερα που θα εχω σταματισει για τσιγαρο!!!! |
|
|||
|
|||
Kαι όσο θυμάμαι τον <<άντρα>> με την βέσπα και το πορτοκαλοκόκκινο-κίοτρινο παντελόνι δίπλα στο 950, βάζω τα κλάματα από τα γέλια.
Τεό μίλα και εσύ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τον θυμασε????τι τυπος και αυτος...κολλητος του φιλου σου του Κωστέτσου!!! |
|
|||
|
|||
Όπως και να 'χει καλό δρόμο..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρωτούσε .....πόσα ...........κυβικά είναι το παληκάρι.. εεεε το μηχανάκι έκανα λάθος Τεό μίλα και εσύ.. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο εμενα.
Το ανταλακτικο ερχεται αυριο ...λογικα μεχρι το Σαββατο το κατσικι θα ειναι ετοιμο. Τωρα για το Σαββατο ειμαι μεσα (λογικα αν δεν σκασει τιποτα τρελο στην δουλεια που δεν νομιζω) Τωρα για την διαδρομη...πολυ ωραια διαδρομη ειναι για Αλεποχωρι . Την κυριακη που μιλησα με κατι "πριονια" μου ειπαν οτι η λασπη ειναι μεχρι το ...κρανος!!! χαχαχαχα και οτι εχουν κλεισει ορισμενα περασματα λογο βροχης. Περιπετεια πρωτη!!!!!! Πολυ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΑΛΛΑ θα εχει οπως λενε παρα πολυ ασχημο καιρο και δν ειναι να ξεκινησουμε για εκει εχω φαει και πολυ χιονι στα δυασελα τις προηγουμενες φορες. Αρα το αφηνουμε ανοικτο το θεμα και βλεπουμε.... Τακαρε συμφωνω απολυτα μαζι σου !!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |