|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ
Καταρχήν ευτυχώς την γλύτωσες...Κατα δεύτερον ευτυχώς που ήταν μεγάλο το ποσό και πονηρεύτηκες και δεν της πάτησες....Πιστεύω αν ήταν κάτι μικρής αξίας εσύ και όλοι μας θα την πατάγαμε...Οπως και να'χει τέλος καλό όλα καλά....
|
|
|||
|
|||
Μιας και είμαι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου δώσε μου σε παρακαλώ αν θέλεις τα στοιχεια του μαγαζιού να περάσω μια βόλτα να τσεκάρω.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Tο ίδιο πήγε να πάθει φίλος με αυτοκίνητο.Η αγγλική εταιρία που το πουλούσε είχε site κανονικά το οποίο άλλαζε συνεχώς ip για να μην εντοπιστούν.Ηταν πολύ πειστικοί.Μάλιστα για να σε πείσουν έφερναν το αυτοκίνητο με νταλίκα στην Ελλάδα το έβλεπες τους έδινες αρκετά χρήματα και μετά το έστελναν στην Αγγλία πάλι και θα το έστελναν πίσω σε σένα στο ονομα σου αφού το ξοφλούσες.Οταν ψάξαμε το site και εντόπισε ο φίλος οτι αλλάζει συνεχώς διεύθυνση ιστοσελίδας κατάλαβε την απάτη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω ειχα χαρει ... αλλα στην τριχα δεν την πατησα |
|
|||
|
|||
Θα την βρώ την διεύθυνση και θα σου την δώσω.Δεν νομίζω όμως να βγάλεις άκρη.Τους έστειλα και από άλλο υπολογιστή και με άλλο λογαριασμό αλλά δεν απάντησαν.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΝΤΡΕΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ!! | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 02:22 |
ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ | Alext | Χιούμορ | 1 | 28-09-2009 01:12 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA | pepax66 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 12-06-2009 19:51 |
ΕΝΑ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! | p.l. | Χιούμορ | 25 | 28-01-2009 00:50 |
ΠΡΟΣΟΧΗ Χ 2 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-01-2009 22:59 |