|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Danubian capitals 2013
Κύριοι, σοβαρευτείτε....είστε μεγάλα παιδιάάάά!!
Ντάξει μωρέ, μάλλον καλά θα περάσουμε...θα κάνουμε τη βόλτα μας, έ θα πάρει και ο κwλος μας αέρα...πολύ αέρα!!Πάντως κάτι μου λέει ότι φέτος, Θα γίνει της....πουτ@ν@ς Παρασκευή και 13 που λένε και οι...κουτόφραγγοι,ξεκινάμε για τις παραδουνάβιες πρωτεύουσες και όχι μόνο! |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία διαδρομή...Καλά να περάσετε παιδιά !!
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Μα ΑΡΕΣΕΤΕ βρε, με χαμόγελα να συνεχίσετε μέχρι το τέλος.
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε παιδια!!
|
|
|||
|
|||
13/9/2013 - Σούδα
Η μέρα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά κατέληξε επώδυνη για τους δύο από εμάς. Και εξηγούμαι: ενώ ήμασταν σίγουροι για τα εισιτήρια κτλ ξαφνικά ανακαλύψαμε οτι δεν έχουμε ΤΊΠΟΤΑ, ούτε κρεβάτι ούτε κατάστρωμα. ...και αύριο είχαμε 900 χλμ πορείας! Καταλαβαίνετε την κατάστασή μας....Εδώ οφείλω να πω ενα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στη Δήμητρα Κουτσομπόλη, στη reception του πλοίου, η οποία κατάφερε μετά από μεγάλη κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημά μας να βρει έστω και 2 κρεβάτια για να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε με ασφάλεια την επομένη! Την ευχαριστούμε θερμά! ! Πρέπει όπως αντιλαμβάνεστε να λέμε και τα ΚΑΛΆ για την ΑΝΕΚ και το προσωπικό της! Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, γιατί μπορούσε να χαλάσει η βόλτα μας με το καλημέρα Φτάσαμε λοιπόν το βράδυ της 14ης του μηνός στο Νις, έχοντας για παρέα από τα συνορα της FYROM έναν Ρουμάνο (Cristian) ο οποίος δούλευε στη Ιταλία, με ένα gsa επίσης και θα πήγαινε στην Ferara της Ιταλίας. Όλα καλά λοιπόν μέχρι εδώ. Το απόγευμα της επόμενης μέρας 15/9/2013 φτάσαμε Βουδαπέστη, οπότε καταλαβαίνετε...μπανάκι και βουρ για την πόλη της Πέστης! Αυτο το post σας το γράφω το πρωί της Δευτέρας 16/9/2013 περιμένοντας το φιλαράκι μου για πρωινό! Φωτογραφίες αργότερα γιατί πρέπει να πάω για ....πρωινό |
|
|||
|
|||
17/9/2013
Μετά την ολοήμερη ξενάγησή μας στη Budapest ήρθε η ώρα για αναχώρηση. Αφήσαμε λοιπόν την όμορφη αλλά ακριβή παραδουνάβια πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με συνεφιά και ψιλόβροχο, που κατέληξε σε δυνατή βροχή με πάρα πολύ αέρα και φτάσαμε στην άλλη πρωτεύουσα, της Σλοβακίας αυτή τη φορά στις 15:00 τοπική ώρα. Αύριο έχει Vienna, την τρίτη κατά σειρά πρώτη πόλη της Αυστρίας.... ελπίζοντας σε καλύτερο καιρό!!! Τώρα διαφημίσεις..... Υ.Γ. Θα ανεβάσω φωτογραφίες από το Nis μέχρι εδώ |
|
|||
|
|||
Ο φωτογράφος....!!
|
|
|||
|
|||