|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βραδυνη παγωμενη μπυρα στον Βολο...
Καλησπερα παιδες,εγω προσωπικα δεν θα μπορεσω να ερθω στην συναντηση μας διοτι θα ειμαι Λαρισα για αγωνες ΣΤΙΒΟΥ του γιου μου. Με τα αλλα παιδια δεν ειχα επικοινωνια.Σας χαιρετω τωρα και ελπιζω στην αλλη συναντηση να σας δω ολους σας.
|
|
|||
|
|||
Νικόλα, απ' τους Γατζιώτες δε θα είναι κανείς εκεί. Βλέπω κι ο Billysoul έχει υποχρεώσεις.
Να δούμε αν μπορεί να παίξει Παρασκευή 25/06 βράδυ; Υπάρχει διάθεση; Αλέξανδρε (alx_k), Νικόλα (nivam), Βασίλη (Billysoul) -θα πω και στο Φοίβο. Να το "ζυγίσουμε"; Last edited by Fuji; 24-06-2010 at 16:40. |
|
|||
|
|||
Μόλις το είδα!!
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σήμερα μπορώ, ειδάλλως πάμε για την άλλη εβδομάδα! |
|
|||
|
|||
Τι κανουμε τελικα?
Να βρεθουμε σημερα εμεις οι 4? 1. alx_k 2. fuji... (?) 3. nivam 4. sagini.sail Συμφωνειτε? Αν ναι, παμε προς το λιογερμα (παλιο γιουσουρι) που ειναι και κοντα? |
|
|||
|
|||
Πάμε όπου θέλετε!!!
μετά απο 3 σχεδόν χρόνια, έβγαλα τη χοντρούλα μου, 2 cm πιο χαμηλή με καινούργια λαστιχα, τακάκια, λάδια ξύδια κλπ! μπορώ να βάλω και κράνος πλέον και... δεν κρατιέμαι!!! πάμε όπου θέλετε! (Αν υπάρχει διάθεση πάμε και στο Μαλάκι στην ταβέρνα στην παραλία για μια μπύρα και σουβλάκια! εκεί δουλεύει τα βράδια ο Δημήτρης, ο nonet, σαν ψήστης) Είμαι μέσα για οποιαδήποτε βόλτα Περιμένω την τελική πρόταση!! |
|
|||
|
|||
Εγώ λέω να πάμε σήμερα, ας την πιούμε στο Βόλο όμως καλύτερα.Προτείνω στο Λιόγερμα, πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Πάμε κ στο Δημήτρη, αλλά θα 'ναι όλα μούσκεμα σήμερα.
Last edited by nivam; 24-06-2010 at 18:57. |
|
|||
|
|||
οκ.. οτι νομίζει η παρέα καλύτερο!
Λιόγερμα κατα τις 21:30 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστος! Κι εγω αυτο πιστευω! Οποτε Λιογερμα στις 21:30? |
|
|||
|
|||
Oki Doki
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
extra καφές-μπυρα Ηράκλειο Κυριακή 23-05-10 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 24-05-2010 19:50 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 04:32 |