|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: SOS!ΛΑΚΟΥΒΑ!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πρώτα από όλους εδω,την υπεροχη οικογένεια Gs forum extreme!!
Last edited by squad; 24-02-2012 at 23:46. |
|
|||
|
|||
Το γκαπ που άκουσες είναι από τα τέρματα του τελελέβερ
|
|
|||
|
|||
Σωστά, τερματίζει εύκολα στην επιλογή comfort.
|
|
|||
|
|||
και ακομα πιο ευκολα στην επιλογη νορμαλ που το ειχα.
|
|
|||
|
|||
Μ'αρεσουν οι.. επιλογες!!
Το δικο μου, το'χω δοκιμασει σε ολες τις δυνατες "ρυθμισεις" (του κwλου τα "9 μερα" αλλα λεμε..) Το telelever, ΣΑΝΙΔΑ! ηταν και σανιδα θα'ναι, λογω σχεδιασμου και μονον! Οποιος πιστευει οτι μπορει να ρυθμισει (=να εχει αισθηση) με telelever, ας γκρινιαζει.. (Γι'αυτο ποτε δεν καταλαβα την επιπλεον "ηλεκτρονικη ρυθμιση" σε telelever.. Aφου, εξ'ορισμου, ειναι "κουτσουρο" για τι "ρυθμισεις" μιλαμε? Απλα παιγνιδια marketing..) Last edited by black_hawk; 25-02-2012 at 03:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραίος ο Χάρης. Πάντως εμένα όταν μου κάνει 'βαριά' προσγείωση σε λακούβα, κάνει έναν ανατριχιαστικό θόρυβο η ζελατίνα του παρμπρίζ. |
|
|||
|
|||
'Οταν μας συμβαίνει τέτοια ατυχία να λέμε και που είναι η λακούβα να μην πέσουν και άλλοι, φίλος με ενημέρωσε οτι έχει υποχωρήσει το φρεάτιο επίσκεψης στη μέση της Γέφυρας Παλαιόκαστρου έξω από το Ηράκλειο προς Αγία Πελαγία με άμεσο κίνδυνο πτώσης για μηχανές.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επεσα και γω σε μια μεγαλη λακούβα πριν δυο Κυριακές που δεν την είδα λογω βροχής και χαλάζι, και το γκάπ που άκουσα με τρόμαξε, αλλά γρήγορα σκέφτηκα οτι τερμάτισαν ολα μπροστά,μιλαμε για μεγάλες λακούβες εμένα στην έξοδο βρήκε και το διπλό στάντ, αλλά με τοσα νερά τι να δείς, και διπλός.!!! Υ.Γ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 15:09 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 10:22 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 07:14 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 19:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |