|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια πολλά στον Βασίλη ....
Χρόνια Πολλά σε όλους !
|
|
|||
|
|||
Πολύχρονοι. Πάντα γελαστοί κι ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
χρονια πολλα........ΒΑΣΙΛΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣ..............
|
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά και καλά!!!
|
|
|||
|
|||
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Vasorfa!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Skippybi!!!!! |
|
|||
|
|||
Χρονια μας πολλα!!!!να Ζησουμε!!!!σαν τα ψηλα Βουνα!!!!
Ευχαριστω Μαργαριτα (Margot) Γιωργο (Black Sbadow)- - (george gp) - - ΆΡΗ (arisxios)- - Σπύρο (St) (ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν) με την σειρα μου , χρονια πολλα!!μπιλλη!!(vpentza) kai (skippybi)!!! Ευχαριστώ Oοοοοοολο το www.gsforum.gr!!!! άντε και του χρονου με υγεια!!! Και .....Καλή χρονιά!!!! |
|
|||
|
|||
ευχαριστουμε vasorfa...... αλλά να σηκώνεις και κανα τηλέφωνο που και που να σου ευχηθούμε...
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τους φίλους για τις ευχές και ανταποδίδω για καλή χρονιά με υγεία!!!
Last edited by skippybi; 04-01-2010 at 21:11. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύχρονοι και όρθιοι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Ευστράτιο................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 13-12-2009 23:36 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Billakos) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 29-10-2009 13:04 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (platanos) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-10-2009 10:36 |
Χρόνια πολλά στον Κυριάκο ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 29-09-2009 19:36 |
Χρόνια πολλά Βασίλη !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 03-01-2009 20:51 |