|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η τελευταία μηχανή που θα έπαιρνε ένας σοβαρός adventure tourer που θα ήθελε να γυρίσει τον κοσμο σε κάθε έδαφοσ θα ήταν το 1200. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-P5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ducati Multistrada 1200 v BMW GS
Απόσπασμα:
που δεν χαλανε οι μοτο ειναι το γκαραζ. Οσο για την ταινια δε την εχω δει |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
να θυμησω οτι η πρωτη επιλογη ηταν το ΚΤΜ απο την ομαδα του Long Way Around, αλλα η ΚΤΜ ειχε την φοβερη ιδεα να αρνηθει την χορηγηση μηχανων μιας και φοβοταν οτι δεν θα τα καταφερουν και αυτο θα ειχε αντικτιπο στο ονομα της εταιριας τους...
Απο την αλλη οπως εχουμε δει πολυ γυρνανε την υμφηλιο ακομα και με παπια ή με Ρ1 μεσα στην αμμο της ερημου...οποτε ολα γυρνανε αρκει να θελεις πραγματικα...!!! Αυτο που εχω δει εγω απο τα GS που εχω δει στον δρομο ειναι οτι δειχνουν ευκολες μηχανες...δλδ ανωμαλιες/λακουβες πανω σε στροφες κτλ κτλ τις εξαφανιζουν (ετσι τουλαχιστον φαινεται) ενω η δικη μου κοπανιεται...μιλαμε παντα εντος δρομου στα εκτος μονο περπαταω... Last edited by asotosios; 23-01-2013 at 14:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και φυσικά για όποιον για κάποιο λογο δεν το κατάλαβε, ποτε δεν είπα ότι το ducati είναι κατάλληλη μηχανή για να γυρίσεις στον κόσμο σε κάθε τερέν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και ο asotosios εχει δικιο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ότι οι μηχανόβιοι είναι ηθοποιοί, έχουν ένα φορτηγό πράμα να τους κουβαλάει το νερό και το υπόθετο (σε περίπτωση ασθένειας ) δέν αλλάζει σε τίποτα το περί της αξιοπιστίας των μοτοσυκλετών. Και ΚΤΜ να είχανε, πάλι την ίδια συρμαγιά θα κουβαλούσανε. Last edited by Nordic; 23-01-2013 at 21:42. |
|
|||
|
|||
Επάνω σε αυτο, η ΚΤΜ ήταν έτοιμη (λέει η άλλη άποψη) να υποβάλει μηνύσεις αλλα δεν το προχώρησε γιατί δεν ήθελε να φανεί και καλά θιγμενη.
Όπως και αν είναι τελικά, θεωρώ ότι πρέπει πάντοτε να αφήνουνουμε και ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για την αντίθετη άποψη. |
|
|||
|
|||
Για μια φορά ακόμη μπαίνουμε σε συζητήσεις χωρίς τέλος... Αισθάνεσαι ευτυχισμένος πάνω στη μηχανή σου? Κα.....ραγουστάρεις? (δεν γράφω αυτό που θα ήθελα... ). Σου κάνει τα προσωπικά σου γούστα? Της "μιλάς"? Σου "μιλάει"? Ε, αυτή είναι η καλύτερη μηχανή. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ...
|
|
|