|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάμπες Η7 led
Απόσπασμα:
(Απο εδω) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
άλλη η τεχνολογία led και άλλο αυτή των φώτων xenon....
έτσι κι αλλιώς, η σωστή εργοστασιακή τοποθέτηση xenon είναι χωνευτή σε προτζέκτορα.... για τις led (που κουβεντιάζουμε εδώ) δεν έχουμε τέτοιες εξελίξεις.......ιδανική απόδοση led για χρήση εμπρός φαναριού σε οχήματα, ακόμα δεν υπάρχει....προς το παρόν υπάρχει θέμα με την απόδοσή τους και όχι τόσο με τη τοποθέτησή τους.... |
|
|||
|
|||
να ρωτησω αν εχει δει η βαλει κανεις αυτες εδω H4 Xenon Look Globe with harness HOD style - Autostyle Motorsport μας πει τι πραγμα ειναι,τις εχω δει σε μαγαζια αλλα δεν εχω ρωτηση ποτε αν αξιζουν..
|
|
|||
|
|||
Τις είχα δοκιμάσω εγώ κάποτε.... καραμάπα..
|
|
|||
|
|||
....και μάλιστα στο Audi που πήγα να τις βάλω, το οποίον φοράει Η7, λόγω του σχήματος (παχειές στο κέντρο) δεν περνάγανε μεσα...
|
|
|||
|
|||
Οι καινούργιοι προβολείς που δίνει η BMW στο R1200GS σαν έξτρα είναι led και πραγματικά έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Μπαίνουν και σε adventure.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πότε έρχονται Μάνο ???
|
|||
|
|||
Περισσσοτερα?? (Κοστος, κανενα link.. )
|
|
|||
|
|||
Τα έχω βάλει ήδη στο μηχανάκι μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος βγάζουν μια σωστή δέσμη φωτός, όσο για το προβολάκι είναι πολύ μικρότερο από το προηγούμενο, μεταλλικό , κ έχει κάτι σαν μεγενθυτικό φακό στο εμπρός κομμάτι του γυαλιού, από τιμή αν θυμάμαι καλά κοντά στα 400€ έχοντας την καλωδίωση κ διακόπτη από τα προηγούμενα.Δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή γιατί τα έβαλα καλοκαίρι μαζί με service κ δεν καλοθύμάμαι διόρθωσε με Μάνο αν κάνω λάθος.
|
|
|