|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: NTORA caput
Nα επιστρέψει και αυτή από αυτά που έφαγε , όπως και αλλοι που έχουν χαθεί από προσώπου γης και μετά να το παίζουν Εθνοπατέρες που σκέφτοντε το καλό της Ελλάδας.
Ασε που με αυτά και αυτά τα ####κάναλα έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τον αδικο χαμό τριών ανθρώπων. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πες μου ρε Γιώργο εάν οι ρόλοι ήταν αντίθετοι (Ντόρα αρχηγός, Σαμαράς εσωτερική αντιπολίτευση) δεν θα υποστήριζαν τα αντίθετα από ότι λένε σήμερα. (Παίρνεις όρκο; ) Αυτό που τους ενδιέφερε πάντα και χθες και σήμερα και αύριο είναι οι εντυπώσεις τις οποίες και καλλιεργούν μέσα από τα φιλικά τους ΜΜΕ. Εδώ ήδη πριν περάσουν μερικές ώρες μετά το θάνατο των 3 ανθρώπων ασέλγησαν πάνω τους κοιτώντας πως θα αποκομίσουν πολιτικά και προσωπικά οφέλη από το τραγικό χαμό τους. ΟΥΣΤ !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καποιοι καποτε μαθαινουν απο τα λαθη τους και καποιοι άλλοι ποτέ!!!!
|
|
|||
|
|||
Κριμα συμπέθερε!!!!!
Σε τετοιες συζητησεις η ''βαρεμαρα'' μπορει να εκληφθεί ειτε σαν σιωπηλη αποδοχη της ''γραμμης'' ειτε οτι ''δεν εχω/δεν λεω καμια γνωμη λογω προσωπικου συμφεροντος''! |
|
|||
|
|||
Έτσι ακριβώς!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδη θα προτιμουσαμε αντι των μετρων την χρεωκοπια? θα προτιμουσες δηλαδη σημερα ο Παπανδρεου να ελεγε το ''δυστυχως επτωχευσαμεν'' και αυριο να πηγαινες στην Τραπεζα να παρεις λεφτα για την επιχειρηση σου και να σου λεγανε.....''λεφτα γιοκ...επτωχευσαμεν''!!!!! Απόσπασμα:
Η πολιτικη δεν κρινετε στα ΑΝ αλλα στις αποφασεις του τωρα και τον αντικτυπο που θα εχουν στο μελλον, καλο ¨η κακό!!!!! Αυτο το μελλον θα το δειξει και μαλιστα το κοντινο!!! Παντως η Ιστορια των 30 τελευταιων χρόνων εδειξε οτι οι ''φιλεσπλαχνες ψηφοθηρικες πολιτικες'' απετυχαν παταγωδώς!!!! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Της ''γραμμης'' ¨η του προσωπικου συμφεροντος??? και τα δύο -με το συμπαθειο- τασσονται υπερ της χρεωκοπιας!!!
Μην μου θυμιζεις αυτους που στον πολεμο μετακομιζουν σε άλλες ασφαλεστερες χωρες για να σωθουν αφηνοντας του αλλους να σκοτωθουν και μετα να επιστρεψουν σαν να μην συμβαινει τιποτα!!! Υ.Γ. μην θυμωνεις, συζητηση κανουμε!!! |
|
|||
|
|||
εγω την βλεπω να γλυκοκοιταει Καρατζαφερη και απλα προσπαθει να κανει ηρωικη εξοδο...
|
|
|