|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS αδιαβροχο
με igo8 και ndrive γυρισα τον ιουλιο 6 χωρες σε ολα ΑΡΙΣΤΟ μονο στην Αυστρια μου κολησε το igo8 αλλα πιστευω ηταν θεμα χαρτη Αυστριας γιατι με το ndrive δουλευε κανονικα ..........αν παθει κατι θα ξαναπαρω το ιδιο και λειτουργια κατα 90% με γαντια ολα αψογα
|
|
|||
|
|||
Βύσμα για ακουστικά έχει ?
|
|
|||
|
|||
βρε καλος τον.... που χαθηκες εσυ? σε εστειλε την καρτα το σταθης???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για εμενα το προβλημα που ειχα με ολα τα gps ηταν το garmin που με κολουσε σχεδον με ολους τους επεξεργαστες ειδικα οταν ετρεχα η οταν ημουν σε χωματοδρομους... με αυτο απλα δεν εχω κανενα προβλημα.... οσο αφοα το zumoκρατουμενο σιτε.... Ρε παιδια το ιδιο gps προτυνα και σε αλλο βαραντερο φορουμ και ολοι με την ειπαν... με ειχαν ριξει στα σ**** ημαρτον.... δεν με ενδιαφερει αν ειστε επιδηξιες... απλα ενημερωσα μηπως και καποιο παιδι θελει ενα φθηνο gps ... δεν νομιζω ολοι να πηραν το gs με κασερια... και μην κοιτατε το δεντρο... δειτε λιγο το δασος... να μην χαθουμε στους δρομους ... |
|
|||
|
|||
Λαζο ειχαμε βρεθει στα Γιαννενα 1 ωρα και μου το μονταρε........τελικα κρατησα μονο igo8 και ndrive και το garmin το χω σε αλλη καρτα για καβατζα
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
... δεν ξέρω τι σου είπαν σε άλλο ή άλλα φόρουμ, ούτε και που σε είχαν ρίξει - ούτε και μας ενδιαφέρει άλλωστε ... Το ήμαρτον ... πού κολλάει ??? Το είστε /είμαστε επιδειξιομανείς (γιατί επιδειξίας σημαίνει άααααλλο πράγμα), από πού το συμπεραίνεις ???? Απ' ότι διάβασα στα παραπάνω ποσταρίσματα, όλοι έδειξαν ενδιαφέρον για να μάθουν λεπτομέρειες - χάρτες, λειτουργικό, φωτογραφίες ... Εγώ δεν είδα καμιά απαξίωση του προϊόντος που προτείνεις, ούτε κάτι που να υπονοεί κασέρια κ κεφαλοτύρια ... Για ξαναδιάβασε το thread κ τα ξαναλέμε ... Εξάλλου, έχουμε κάνει ομαδική GPS κ φτηνότερης αξίας ΕΔΩ ... TIBO A4050 με 255€, κ μάλιστα με αρκετά μεγάλη συμμετοχή κ επιτυχία ... .
|
|||
|
|||
Την ίδια απορία είχα και εγώ με τον Λεοντόκαρδο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλες μα ΟΛΕΣ οι απαντήσεις ήταν θετικές ή ερωτηματικές, αλλά με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για το προιόν. Είναι άδικο κατά τη γνώμη μου, να μας συγκρίνεις με άλλα σάιτς που πιθανόν σε έβρισαν ή σου ξεφτίλισαν την πρόταση;;;; Καλές πωλήσεις στους μανιακούς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εξαιρετικη ερωτηση.... αν μπορει καποιος να την απαντησει...
Στις φωτογραφιες δεν φαινεται τιποτα σχετικο. Οσο αφορα τον μικρο επεξεργαστη, εχω παιξει με διαφορα GPS και δεν ειναι παντα εκεινο με τα περισσοτερα Mhz ταχυτερο! Εχω αγορασει ενα κινεζικο GPS με ARM Dual Core στα 600Mhz και δεν μπορω να πω οτι παει σφαιρα! Για το "ακριβο" της υποθεσης, αποψη μου ειναι οτι σε μια κατηγορια προιοντων που αλλαζει τεχνολογια 2 φορες τον χρονο, προτιμο το φθηνοτερο που μου κανει τη δουλεια! Last edited by Gemat; 18-08-2011 at 14:15. |
|
|