|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαμηλη αποδοση -- Μηπως ειναι η ιδεα μου?
Παιδια καλησπερα , δεν την πηγα ακομα λογω αλλων εκρεμμοτητων , αλλα κατα 90% ειναι η ιδεα μου , απλως και μονο επειδη τωρα κανει πολυ λιγοτερο θορυβο , και δεν ακουγεται , και μου φαινετε οτι δεν παει.
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ είναι η ιδέα σου. Το ίδιο παρουσιάστηκε σε μένα μετά το πρώτο σέρβις επί Ελληνικού εδάφους, όταν και την είχα πρωτοπάρει. Την πήγα εκεί και το μηχανάκι πέταγε, κι όταν το πήρα, ήταν για πέταμα
Το πήγα πίσω και του το είπα. Η ιδέα σου μου είπε είναι. Έφυγα για να το τεστάρω όλη μέρα αλλά τον πήρα τηλέφωνο και του είπα πως ΔΕΝ είναι η ιδέα μου. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ!!! Μου είπε να το ξαναπάω να το δει αφού πριν φρόντισε να μου λέει φίδια ότι νομίζω ότι τα ξέρω όλα και τα σχετικά. Μετά την δεύτερη ρύθμιση βαλβίδων (γιατί αυτό είχαμε κάνει μόνο) το μηχανάκι βελτιώθηκε αλλά όχι όπως ήταν. Μετά κάποιες μέρες πήγα σε άλλο συνεργείο και ξαναρύθμισα βαλβίδες και το μηχανάκι επανήλθε πλήρως όπως ήταν! Κατά τ' άλλα ήταν η ιδέα μου ή δεν είχε αυτός ιδέα? Για πες μας που το πήγες μπας και κατά σύμπτωση ήταν ο ίδιος με μένα! |
|
|||
|
|||
γιατί δεν λες και σε ποιο πήγες την πρώτη φορά και σε ποιον μετά;
|
|
|||
|
|||
Για να μην κάνω δυσφήμιση και διαφήμιση
|
|
|||
|
|||
το διαβάζω και σε PM
αν και είμαι υπερ του να λέγονται αυτά |
|
|||
|
|||
Καλά... αρχές Βουλιαγμένης ο πρώτος, Καισαριανή ο δεύτερος. Αν και εγώ σταμάτησα πλέον και τον δεύτερο για προσωπικούς λόγους (που δεν έχουν να κάνουν με τις μαστορικές του ικανότητες) και τα κάνω όλα μόνος μου πια. Μουαχα χα χα.
Συνεργείο θα με ξαναδεί μόνο για μεγάλο πράγμα που δεν έχω τα εργαλεία (κυρίως) να το κάνω μόνος μου. |
|
|||
|
|||
οκ ελήφθη (βασικά με τόσα που λένε τόσοι για τον πρώτο, απορώ που ακόμα δουλεύει και παίρνει και τίτλους παραγωγικότητας - είδες σημαντικό να είναι γωνία μπακλαβά το μαγαζί;...)
|
|
|||
|
|||
Πόσοι υπάρχουν που τους παραμυθιάζουν οι μπακλαβάδες γωνία με τίτλους "τιμής" ser lady .....πάει το αφεντικό τρελάθηκε
|
|
|||
|
|||
Παιδια καλησπερα σε ολους.
Μαλλον ειναι η ιδεα μου.. γιατι με 3ή στα 90κλμ ανοιξα αποτομα το γκαζι σε καποια φαση , και εγραψε λιγο η μηχανη.. τρομαξα!! Προφανως δεν κανει θορυβο , οπως εκανε πριν, και ειχα την αισθηση οτι δεν "παει" η μηχανη. Θα εχω μια επισημη απαντηση απο τον Αντιπροσωπο την επομενη Δευτερα , αλλα μαλλον αδικα θα το παω. Να στε καλα! |
|
|||
|
|||
ίσως να είναι έτσι
στο κάτω κάτω αυτό πουλάνε πρωτίστως οι εξατμίσεις... θόρυβο (και νομίζεις ότι "πάει") |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι ειναι χειροτερο? | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 8 | 07-09-2009 10:30 |
Μηπως ειμαι τρελος,μηπως τα εχω χαμενα? | Kwstas_kef | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 06-09-2009 13:45 |
Ποσο καλος ειναι ??? | bmwgogagis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-06-2009 01:33 |
αποδοση αρσενικου | konstantinos | Ανέκδοτα | 8 | 27-05-2009 19:12 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |