|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την αμεσότητα και το ενδιαφέρον. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρθηκαν που αν βάλουν όλοι από 10 € θα πιάσουμε τον στόχο μας πολύ γρήγορα.
|
|
|||
|
|||
Ειναι σιγουρο οτι αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο, ολοι μπορουμε να βοηθησουμε την δυσκολη κατασταση ενος νεου ανθρωπου με τον οποιο εχουμε πολλα κοινα και αγαπη για τη μοτοσυκλετα. Η ανθρωπια υπαρχει ακομα μεσα μας.
Στειλε P. M. |
|
|||
|
|||
Βασίλη θα ήθελα να επικοινωνήσεις με τον φίλο μας και να τον ρωτήσεις αν μένει Κρήτη και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μου στείλει το ιστορικό του γιατί τέτοια χειρουργία γίνονται στο Περιφεριακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και μπορούμε χωρίς κόστος.
|
|
|||
|
|||
Στείλε και σε μένα τα στοιχεία του λογαριασμού
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να μπορέσει να εξυπηρετηθεί το παλληκάρι στην πατρίδα του και μάλιστα χωρίς κόστος! |
|
|||
|
|||
Να κάνω μία διόρθωση, το παλικάρι που έχει το πρόβλημα είναι στην Αθήνα και αυτοί που άνοιξαν τον λογαριασμό και έκαναν το όλο τρέξιμο είναι από Κρήτη.
Δικό μου συντακτικό λάθος, αλλά όταν γράφεις με την τσίμπλα στο μάτι 6 η ώρα το πρωί αυτά παθαίνεις. |
|
|||
|
|||
Φιλε και συμφορουμιτη εκ του moto Βασιλη, θελω και εγω το ΠΜ! Ειναι κριμα για ενα συνανθρωπο -και συναδελφο μηχανοβιο- να ταλαιπωρειται ετσι με ενα τοσο σοβαρο θεμα υγειας!
Χαρα μου να βοηθησω οσο περισσοτερο περναει απο το χερι μου! |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν γίνει με κόστος ή χωρίς κόστος η επέμβαση... εγώ το χρέος μου το έκανα !!!
Το σημαντικό είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος... όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας !!! Εύχομαι ότι καλύτερο !!! |
|
|||
|
|||
μακάρι να πάνε όλα καλά για τον άνθρωπο!
στείλε και ένα π.μ απο εδώ πλευρά |
|
|||
|
|||
Στείλε π.μ και σε μένα...
Last edited by clear; 10-03-2011 at 17:43. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |