|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?
Κλείσε τα μάτια αδερφέ κάνε μια ευχή και πάρε τη honda. Να το ξέρεις ότι ο Μεγαλοδύναμος βοηθάει τους καλούς.
Ελπίζω να βοήθησα με την αντικειμενική μου άποψη.................. |
|
|||
|
|||
Εχω την αισθηση οτι δεν μπορουν να συγκριθουν οι δυο αυτες ΜΟΤΟ μαζι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Η μια ειναι δοκιμασμενη χρονια τωρα σε δρομο σε χωμα σε ορεινο κλειστο στποφιλικι ακομα και σε πιστα την εχω δει να πηγαινει ταπα .Ειναι η πιο ελαφρια απο πολλες νεοτερες της αλλα και πιο παλλιες του ειδους μοτο.(1200 GS).Η αλλη μια βαρια κατασκευη που καπου ξεχασαν να αφαιρεσουν καμμια 40ρια κιλα απο πανω της που εβαλαν τακουνια μονο για δρομο καλης κατασκευης γιατι αν τυχει σε τιποτα κακοτεχνιες ελληνικης ασφαλτου τοτε μαλλον θα το μετανιωσει ο κατοχος της που βγηκε4 μαζι της βολτα.Η δε εμφανιση της μαλλον σε αφηνει εντελως αδιαφορο αν την δεις καπου σταματημενη.
|
|
|||
|
|||
To Honda τεχνολογικό διαμάντι, εμφασιακα μετριοτητα, λογικά αξιοπιστο, βαρυ και οχι για χωμα, το GS οχι απόλυτα αξιοπιστο, λενε ιδανικο για χωμα, θα βγει εντελως νέο υδροψυκτο ομως και ειναι κριμα να πάρεις το <παλιο>, οτι λεει η καρδιά σου, μετά την ζυγαριά στην οποία θα τα βάλεις!!!!!
|
|
|||
|
|||
μηχανή θέλει να πάρει ο φίλος, όχι φορτηγό.
Οπότε το crosstourer δεν του κάνει. Πάρε ένα GS και πάρτο τώρα, το τελευταίο αερόψυκτο! |
|
|||
|
|||
αν θελει να δη το φως το αληθινο ας δη πως ο γηρναει ο εληκας !!!!
|
|
|||
|
|||
αν και hondaκιας και varaderίστας θα πω ότι καλό είναι να περιμένει να περπατήσει λίγο στην αγορά για να δούμε τι και αν θα βγάλει κανένα προβληματάκι........γιατί όπως μου είχε πει και ένας παππούς.............
"καινούργια γυναίκα πάρε....καινούργιο μηχάνημα όχι" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για Honda μιλάμε και όχι για ??? άρα εμπιστοσύνη φίλε. |
|
|||
|
|||
Εάν πάρει το περιοδικό ΜΟΤΟ τεύχη 509(15/7/2012) και 510(1/8/2012) θα καλυφθούν πλήρως όλες οι απορίες του σχετικά με τις δύο αυτές μοτοσυκλέτες. Ειδικά οι απόψεις του Ιάκωβου Σουργουτσίδη καλύπτουν πλήρως το θέμα.
|
|
|||
|
|||
Όταν ακούω την λέξη off για το νέο μηχανάκι της Χόντα με πιάνουν τα γέλια!
Εμφανισιακά μου είναι εντελώς αδιάφορο, σαν καινούργια μηχανή σίγουρα θα είναι κάτι καλό και φρέσκο…αλλά και χωρίς λόγο πολύ βαρύ, τις ακτίνες που έβαλαν ίσος δεν έχουν καταλάβει ούτε και αυτοί σε τι χρησιμεύουν. Όταν το οδήγησα πάλι δεν με ενθουσίασε χωρίς να με χάλασε κόλας, έχει καθαρά για την γνώμη μου ποιο στριτάδικο χαρακτήρα, ο αέρας που έφαγα όμως… ακόμα τον θυμάμαι….. Αν το είχα και το φόρτωνα όπως φορτώνω την μπου μπου ίσος να γέλαγα και εγώ που θα ήταν δικιά μου όταν την έβλεπα…. Καμία σχέση με το βαραντέρο για φόρτωμα. (με τα δικά μου μάτια τουλάχιστον.) Το ότι είναι ποιο γρήγορη από την gs μου είναι αδιάφορο, σίγουρα θα ήθελα και εγώ να είχα και άλλο γκάζι στο gs αλλά τα γκάζια δεν είναι το κριτήριο για να πάρεις μια τέτοια μηχανή αυτής της κατηγορίας, αλλιώς πάρε gsxr. Τώρα ο φίλος που θέλει να πάρει τέτοια μηχανή αν το αποφασίσει δεν θα κάνει λάθος επιλογή, απλά θα πρέπει να ξέρει τι θέλει να κάνει με την μηχανή. Πάντως και το 1200 της triumph είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα στα 1200, και όπως την είδα πιστεύω για φόρτωμα και ταξίδι να είναι καλύτερη από το CROSSTOURER. Τώρα για τους Χοντάκιδες από την στιγμή που γράφει Χόντα τους αρέσει όπως και να έχει, κάτι παρόμοιο με ορισμένους BMWδακιδες που σκίζουν τα ιμάτια τους ότι το GS τα κάνει όλα τέλεια και άλλη δεν υπάρχει…. Last edited by KRASOPATERAS; 06-08-2012 at 01:03. |
|
|||
|
|||
Αν και τα περιοδικά (και η εφημερίδες και γενικά ο τύπος) έχουν πάψει από καιρό να με πείθουν, γιατί δεν μας λες και εσύ τα συμπεράσματα τους;
|
|
|