|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χτύπησε παιδάκι ... κι έφυγε!
Καλά θα κάνουν να τον μπουζουριάσουν τον αλήτη!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω τον μ@λ@κ@, φταίει και ο κ@λονόμος.
Μου έχει πει δικιγόρος οτι άμα χτυπήσεις άνθρωπο θα καταδικαστείς φταίς δεν φταίς. Αυτό είναι ΑΔΙΚΟ και εξαναγκάζει τους οδηγούς να εγκαταλείπουν τα θύματα |
|
|||
|
|||
Αν θυμάμαι καλά πριν αρκετά χρόνια είχε σκοτωθεί ένας ηλικιωμένος όταν παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ διέσχιζε τη Συγγρού πηδώντας τη νησίδα.
Οταν έγινε το δικαστήριο ο οδηγός του αυτοκινήτου αθωώθηκε. Τα παιδιά όμως είναι παιδιά, δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι μαζί με τους ηλικιωμένους οι αδύναμοι κρίκοι στην αλυσίδα της κυκλοφορίας... |
|
|||
|
|||
Δεν τον ειδε κανεις να τον τουλουμιασουν?
|
|
|||
|
|||
Όταν λέγαμε ότι οι περισσότεροι που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα είναι αστυνόμοι μερικοί χαλιόντουσαν. Τώρα οι πιθανότητες είναι να είναι άνθρωπος του νόμου που έκανε αυτό το έγκλημα. Να δω πότε θα βάλουν μυαλό και θα ξεσκίζουν όσους δεν έχουν πινακίδα και ιδικά τους μπάτσους.
Δεν έχω κάτι μαζί τους αλλά μου την δίνει η εγκληματική αδιαφορία των συναδέλφων τους που κάνουν τα στραβά μάτια. Περαστικά στο παιδάκι |
|
|||
|
|||
Περαστικά στον μικρό ας ελπίσουμε ότι θα βγει αλώβητος από αυτό
Όσο για τον αληταρά δεν έχω λόγια |
|
|||
|
|||
--- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
ότι να πεις....αλήτης και παλιάνθρωπος, αλλά όλα εδώ πληρώνονται
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αδελφέ όσο άδικος κι αν είναι ο νόμος αυτός... η πιθανότητα του να βοηθήσεις να σωθεί μια ζωή μεταφέροντας στο νοσοκομείο τον τραυματία έγκαιρα είναι πολλή μεγάλη... κακές στιγμές και λάθη κάνουμε και έχουμε όλοι... αλλά όχι να παρατάμε τον άλλο χτυπημένο επειδή θα βρούμε τον μπελά μας... Στο κάτω κάτω δεν νομίζω κι αυτός να ήθελε να χτυπήσει το παιδάκι... όμως θέλησε να το παρατήσει αβοήθητο.. και εδώ η διαφορά είναι τεράστια.. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είναι αλήθεια ... Υπάρχει κ η περίπτωση, το παιδάκι να του πετάχτηκε μπροστά του - ίσως κ το πιο πιθανό .... Αλλά .... κακός σύμβουλος ο πανικός ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή λαδακι/φιλτρο σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 05-01-2013 12:04 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
Ήταν άραγε εφικτός ο σχεδιασμός κι η κατασκευή του Μηχανισμού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 6 | 06-04-2010 21:37 |
Σίγησε η φωνή του αγαπημένου μας Μίκι Μάους | wolferin | Κινηματογράφος | 3 | 21-05-2009 14:54 |