|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για να λέμε και του "στραβού το δίκιο" !!!
Και πόσοι παίρνουν "αναπηρικές" συντάξεις σε όλη τη χώρα.....
Τι να λέμε φιλαράκια! Αφού ποτέ δεν έγινε ένας έλεγχος..... Να μην ξεχνάμε βέβαια με το ΝΑΤ και τους αναξιοπαθούντες παλινοστούντες... |
|
|||
|
|||
λες να αρχισει να βλεπει αυτη η χωρα
|
|
|||
|
|||
Και ύστερα περιμένουμε να δούμε "φως" σ' αυτήν την χώρα...
Τελικά (γενικά πάντα μιλώντας), τέτοιοι που είμαστε, τέτοιους επιλέγουμε για να μας κυβερνήσουν! Όταν ο πολίτης, ως μονάδα, επιλέγει, ψηφίζει και λειτουργεί ως πολίτης σύμφωνα με το προσωπικό του και μόνο ώφελος και το "Εγώ" του... τότε το "Όλοι", το "Μαζί", η "Κοινωνία", το "Έθνος", η "Ελλάδα" πάνε κατά διαόλου! Θυμηθείτε το όταν θα έρθουν οι επόμενες εκλογές για να πάμε να ψηφίσουμε... |
|
|||
|
|||
Φταίνε και οι πολιτικοί, μάλλον κάποιοι βολευτές, αλλά και εμείς. Τα έχουμε ξαναπεί. Και αν κάποιος πολιτικός, δήμαρχος, πάρεδρος δεν ήταν στην λαμογιά, ήταν γνήσιος και σωστός, απλά δεν ξαναέβγαινε, το έχω ξαναγράψει. Δεν κάνει δουλειές αυτός λέγαμε!!!
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά είναι στον τρίτο χρόνο που έχει πεθάνει ο πατέρας μια φίλης μου και εξακολουθούν να του βάζουν κάθε μήνα τη σύνταξη στο λογαριασμό. Τι έχει πάει και τους το έχει πει, τι έχει κάνει διαμαρτυρία, τι, τι, τι.
Τα λεφτά δεν τα πειράζει βέβαια από την τράπεζα, αλλά όταν το "λάθος" ανακαλυφθεί, ο γάτος υπάλληλος που θα το ανακαλύψει, θα τα βάλει πίσω στο δημόσιο, εσείς τι λέτε;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτος ειναι ο νομος τον οποιον οι τραπεζες, ιδιωτικες και μη, εφαρμοζουν παραυτα! Αν βρει τροπο να τα βαλει σε άλλον λογαριασμο τοτε οι συγγενεις του θανοντος οι οποιοι θα κληθουν να λογοδοτησουν, αφου αυτοι πρωτοι θα κατηγορηθουν, θα ζητησουν και θα παρουν την κινηση του λογαριασμου οπου θα φαινεται που πηγαν τα λεφτα! Μαζι με αυτον που επωφεληθηκε των χρηματων (π.χ. Δ. υπαλληλος) θα λογοδοτησει, αφου πρωτα χασει την δουλεια του, και ο υπαλληλος της τραπεζας που βοηθησε στην λαμογια! Συνεβηκε πριν 3 χρονια σε συγγενη μου του οποιου ο πατερας πεθανε και η συνταξη του εμπαινε κανονικα στην τραπεζα για 16 μηνες. Η τραπεζα ηταν Δημοσιου συμφεροντος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τι θα κάνει ο υπάλληλος άλλη ιστορία !! Το μπελά της μην βρεί η φίλη σου που το έχει αναφέρει τόσες φορές !!
"Γιατί στο ελλαντα νικάει το "ισχυρό" και το "αντικο" !" |
|
|||
|
|||
Χωρις μηχανοργανωση μπορει να υπαρξει ελεγχος? με το να κατεβαζεις μπλε δετους φακελλους απο τα ντεξιον και να ψαχνεις ποιος εχει πεθανει......δεν μπορεις να ελεγξεις περαν απο 2 την εβδομαδα!! Και οταν πηγε να μηχανοργανωθει το συστημα αντεδρασαν οι Δ.Υ. των υπηρεσιων που παρεχουν συνταξεις!!! Απηργησαν δηλαδη!!! Και φυσικα τα ψηφαλακια ηταν πολλα και οι κυβερνηση του τοτε το καταπιε! Οχι ομως πια....ελπιζουμε!
|
|
|||
|
|||
Τελικά στη Ζάκυνθο είναι το θέμα από ότι άκουσα στις ειδήσεις . 635 τυφλοί άνθρωποι είναι στο νησί μας έχουμε σοβαρό πρόβλημα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν οι άνθρωποι αυτοί λόγω του προβλήματος που έχουν γιατί εγώ δεν έχω δει κανέναν δυστυχώς . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
… δεν πιστεύω… |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To εγκωλπιον του καλου "BMW-δακια"! (Παρακαλω την προσοχη σας!) | black_hawk | Ανέκδοτα | 14 | 16-08-2011 14:18 |
Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμ | SenseiG | Κόσμος | 8 | 21-03-2011 11:35 |
Σας αρέσουν τα σημερινά μηχανάκια ή τα "παλιάς τεχνολογίας" ;;;; | vabu | Διάφορα | 5 | 11-09-2010 17:08 |
Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 13:21 |
Έζησε για 60 χρόνια με "μεταλλικό πνεύμονα" | georgekostas | Κόσμος | 4 | 02-11-2009 20:49 |