|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!
Απόσπασμα:
Κάποιος ''ψαγμενος'' Βαραντεριδης μου έλεγε οτι ''εχει αποκτησει τοσο νευρο στις χαμηλες....'' και οταν ανοιξαμε τις 5τες τον αφησα 3 Βαραντερο πισω!!! Διότι δεν μπορουσε να καταλαβει οτι η αισθηση του νευρου στις χαμηλες/μεσαιες υπάρχει λογω ελλειψης διαφραγματων ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΩΓΗς ΕΡΓΟΥ!! Αλλα ειπαμε ''τι ειναι ο καβουρας τι ειανι το ζουμι του!!'' |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
άρα ΥΠΑΡΧΕΙ αντίλογος
ρε παιδιά διαβάσατε το post; λέει πόσο ΚΑΛΟ κάνει η αλλαγή εξάτμισης όχι πόσο κακό εγώ είμαι της αντίθετης άποψης (στην απλή περίπτωση), ότι δίνει θόρυβο, κερδίζεις βάρος και πιθανότατα χάνεις άλλα πράγματα (και αλογάκια ή ροπή ίσως) πάντως να πω έναν αντίλογο στον αντίλογο (μου)... έχω επικοινωνήσει με συγκεκριμένη εταιρία στο εξωτερικό, που στα γραφήματα της δείχνει μέχρι και 11 άλογα (!) πάνω με ΣΚΕΤΟ slip-on (δηλ. πράγμα απίστευτο εδώ που τα λέμε), δηλ. με στοκ χταπόδι και χωρίς άλλες μετατροπές (!) και τους ρώτησα ευθέως... "πως γίνεται και τι θα γίνει αν δεν συμβεί αυτό" και τι μου είπαν; ότι μου δίνουν γραπτή εγγύηση ότι θα βελτιώσει την απόδοση και δικαίωμα επιστροφής... τι απαντάει κάποιος σε αυτό; |
|
|||
|
|||
Αν κόψεις τις μπύρες για κανά δυό βδομάδες να δείς πως κερδίζεις σε βάρος
|
|
|||
|
|||
ασε παναγιωτη,καλυτερα απ την εξατμιση,κι ας ερχεται και λιγο ακριβα!
|
|
|||
|
|||
βασικά για μένα το μεγαλύτερο performance gain θα είναι από τη δίαιτα - 20 κιλάκια δεν κερδίζεις και .αμώ τα performance;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παίδες.....στη πίστα ο μόνος που έχει το λόγο των επιδόσεων είναι το χρονόμετρο ότι γράφει αυτό είναι ο ΟΔΗΓΟΣ στης επιδώσεις και στην απόδοση των ιπποδυνάμεων της ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ο μόνος που μπορεί να μιλήσει είναι το δυναμόμετρο (ο ακριβέστερος "ρουφιάνος") όλα τα άλλα είναι για τη κουβέντα να περνάει η ώρα |
|
|||
|
|||
συμφωνούμε απόλυτα
αλλά δεν προκαλεί να δοκιμάσεις (και εννοείται να βάλεις στο δυναμόμετρο) όταν σου δίνουν τέτοια δυνατότητα; |
|
|||
|
|||
...και για του λόγου το αληθές δυο αποσπάσματα από δυο mail τους:
Ρώτησα αν το γράφημα είναι μόνο από το τελικό... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στου κασίδη το κεφάλι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 10:12 |
οσμή καμμένου από την εξάτμιση... | GS_maniac | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-05-2009 15:19 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 06:45 |