|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS για IPhone 4S Tom Tom vs Destinator
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το κορυφαιο ολων μετα και το update σε version 2.0, εχω δουλεψει igo και destinator σε iphone αλλα το navigon ειναι για μενα το καλυτερο και εχει 59,90 με ευρωπαικους χαρτες και ελλαδας
P.S Το igo 1 χρονο που το ειχα δεν εκανα κανενα update ενω στο navigon 3 update σε ενα χρονο αρα υπαρχει καλη υποστηριξη και βελτιωση ασε που ουσιαστικα ειναι Garmin Last edited by jmar; 18-11-2011 at 20:36. |
|
|||
|
|||
Έχω navigon Tom Tom και το talk and drive!
Με διάφορα το navigon το Tom Tom έχει πολυ καλα γραφικά και το talk and drive δεν χρειάζεται να γράφεις έχει φωνητική εντολή! Το navigon τα βρίσκει όλα όμως...... Να σημειωθεί ότι το έχω κάνει jailbreak (iphone 4) γιατί πολλα τα λεφτά Άρη!!! |
|
|||
|
|||
Navigon το καλύτερο μακράν !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
Navigon δαγκωτό...!!!
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Tom Tom που αγόρασα πριν κανα 2 μηνο μπορω να πω ότι δεν τα κλαψα! Δουλεύει καλα και γρήγορα σε 4s και βρήκε εύκολα και δύσκολα σημεία. Έχει πολυ ωραία γραφικά και καλές λειτουργίες. Πιστεύω ότι και το navigon είναι εξίσου καλο αλλα πιο πολλα τα €.
|
|
|||
|
|||
εγω εχω κανει jailbreak στο iphone και οτι χαρτες κατεβαζω ειναι τσαμπα,αυτη την στιγμη εχω 2 ενα navigon και ενα της tomtom,κανω κανονικα τα update.
|
|
|||
|
|||
Έχω το mls και δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.
|
|
|||
|
|||
και εγω κατεφηγα στην λυση του jailbrake και ολα οκ...
απλα πλεον δοκιμαζω οτι υπαρχει σε nav αλλα λογο οτι δεν χρειαζομαι συνεχεις χρηση ολα μου φαινονται μια χαρα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ GSP MSL DESTINATOR T&D 50A ΜΕ ΠΡΟΘΕΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ | vsnmic | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 2 | 25-08-2011 10:39 |
Βοήθεια για Destinator 7 | Slane | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 20-07-2011 18:11 |
MLS Destinator στα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 29-07-2010 22:51 |
destinator 8 | leonidas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 06-04-2009 19:50 |
Κυκλοφόρησαν οι νέοι χάρτες της NGI για Destinator - Ελλάδας | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 03-01-2009 16:00 |