|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Vlad Tepes Dracula!!!!!
Πανέμορφα τοπία με μπόλικο πράσινο και παντού ποταμάκια..Εμείς με τα ποταμάκια έχουμε ένα θέμα...Θα τα φοτογραφίσουμε όλα και άν κάνει πολύ ζέστη, μπαίνουμε και μέσα
|
|
|||
|
|||
Συνεχίσαμε το ταξίδι μας και εγώ καθώς πηγαίναμε άρχισα τη γκρίνια..Πεινάω!!!!Και δε ζητούσα ένα τσουβάλι λίρες (αυτό στη συνέχεια του ταξιδιού θα το πω πολλές φορές)...με το που πέρνουμε τη στροφή πέντε μαγαζιά τουλάχιστον στη σειρά να ψήνουν διάφορα καλούδια και η μυροδία να μου σπάει τη μύτη...Αλλά κάποιος δε μ'άφησε να σταματήσω
Οπότε συνεχίσαμε και η επόμενη στάση ήταν 30 χλμ έξω απ το Σιμπιου.. Και το κλασσικό...Στάση για τσιγάρο... |
|
|||
|
|||
Τελικά απογεματάκι γύρω στις 7, φτάσαμε στο Σίμπιου..Εκεί μας περίμεναν ο Στέφανος (N4pst3r) Μαζί με τον Μπάμπη που γύρνούσαν από Μουγκελο...Το κορυφαίο της υπόθεσης...Βάζω GPS να μας πάει στο ξενοδοχείο να αφήσουμε πράγματα και να πάμε να βρούμε τα παιδιά...Βρίσκουμε το ξενοδοχείο και μου λέει η Αθηνά: Νατοι...Λέω ναι, εδω είναι μου το είπε το GPS..λέει,όχι το ξενοδοχείο...τα Παιδια...και ακούω ενα...εεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Ολόκληρη πόλη είχαμε κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο χωρίς να χουμε ιδέα!!! |
|
|||
|
|||
Η βολτίτσα στη πόλη ξεκίνησε...(επιτέλους...πεινάω λέμε!!!!)
Ήρθε και το φαϊ |
|
|||
|
|||
1200
like |
|
|||
|
|||
Όταν άκουγα Ρουμανία περίμενα να δω σακατεμένα κτήρια βρομιά και γενικώς μια τριτοκοσμική χώρα...Έπεσα πολύ έξω..Η πόλη πεντακάθαρη με αναπαλεωμένα σχεδόν όλα τα κτήρια και παντού λουλούδια..Όταν έμπαινες μέσα στα στένακια ήταν σαν να αλλαζες εποχή..Το κλήμα θύμιζε εποχή υποτών και περίμενες ότι ανά πάσα στιγμή θα βγει από κάπου μια άμαξα με άλογα...
Οπ...Λάθος άλογο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ξεκουραστήκαμε και την επόμενη μερα το πρωί ήμασταν έτοιμοι να <<πάρουμε τα βουνά>>..Ηταν η μέρα που θα διασχίζαμε τον Trasfagarasan και θα πηγαίναμε στο πρώτο κάστρο του Δράκουλα, το οποίο βρίσκεται στο τελείωμα αυτού του δρόμου και φημολογείτε ότι ήταν η μόνιμη κατοικία του!
Τα τυροπιτάκια της μαμάς, μας ακολουθούν παντού! Προετοιμασία και φύγαμε.... |
|
|||
|
|||
Επιτέλους το μικρό όνειρο μας άρχισε να πραγματοποιήται...Ήμασταν στην αρχή του transfagarasan και είχαμε όλα τα Καρπάθια μπροστά μας.
|
|
|||
|
|||
Στις επόμενες Φωτο σας αφήνω να απολαύσετε!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
καρπαθια(count dracula) | intruder | Info ταξιδιών εξωτερικού | 17 | 28-04-2012 14:28 |