|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALKAN EXPRESS ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ
Ήταν φανταστικά.
ήταν η πρώτη μου φορά που έβγαλα το μωρό μου εκτος χωρας μιας και ειμαι καινούριος αλλά μου φαίνεται οτι με τον Μανο που έμπλεξα θα συνεχίσουν πολλά, οταν υπάρχει χρόνος. Last edited by xkoukos; 03-04-2012 at 14:46. |
|
|||
|
|||
Συγκινήθηκα ρε μπαγάσες ...
Περάσατε "δίπλα" απ' το χωριό μου, Κεστρίνη (πολύ κοντά στη Σαγιάδα), Θεσπρωτίας ... Μπράβο σας ρε μάγκες, ωραία εκδρομή! |
|
|||
|
|||
Σε λίγες ημέρες, έρχεται η σειρά μας. Ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά πολύ ωραία εκδρομή!!!
|
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια,
αυτο με την χαζογκομενα που λες, το επαθα με ενα ηλιθιο Ελληνα, οταν εμπαινα απο Σκοπια ... ειχα φτασει μεχρι Λουμπλιανα και δεν με ενοχλησε κανεις και μπαινοντας Ελλαδα αγανακτησα... |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε παιδια αντε να παιρνουμε και σειρα.Μου αρεσε αυτο με τον καταπληκτικο δρομο συνορα-Αγ.Σαραντα.
|
|
|||
|
|||
μπραβο παιδες ωραια βολτα!!!!
αν τυχει και ξαναβρεθειτε προς τα εκει στη μεση περιπου της διαδρομης αγ.σαραντα-αργυροκαστρο στα αριστερα σας υπαρχει μια στενομακρι ταμπελα που λεει syri kalter . στριβωντας αριστερα μετα απο λιγο θα αντικρισετε αυτο syri I kalter δηλ. το γαλάζιο μάτι Προκειτε για ενα ομορφο γεωλογικο φαινομενο οπου αναβλυζουν απο εναν γαλαζιο πυθμενα σαραντα πεντε μετρων βαθους αφθονες ποσοτητες γαργαρου, κρυσταλλινου νερου. Ο περιβαλλον χωρος ειναι πνιγμενος απο πολλων ειδων καρποφορα δεντρα και προσφερει στιγμες χαλαρωσης. Και φυσικα χωρος εμπνευσης για πολλες φωτογραφιες. και το στιγμα στον χαρτη ειναι το B |
|
|||
|
|||
καταπληκτικο...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδιά πολύ ωραία βόλτα
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
balkan express | man gs | Info ταξιδιών εξωτερικού | 14 | 17-04-2011 00:02 |
Balkan Off Road Marathon 2010 | kostasvar | Αγώνες | 28 | 26-07-2010 16:55 |
NOKIA 5800 EXPRESS MUSIC | MARK | Πωλήσεις γενικώς | 2 | 24-01-2010 18:33 |
Pink Floyd and Black Sabbath the Balkan way | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 05-10-2009 00:29 |
BALKAN TOUR 2009 | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 14 | 28-08-2009 02:32 |