|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πως κλεβουν τις μηχανες!!!!!!!
Νομίζω πως ο βασικός λόγος ύπαρξης των συναγερμών στα λουκέτα είναι για να μας ειδοποιήσουν αν ξεχάσουμε να τα βγάλουμε πριν ξεκινήσουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το κακό είναι οτι τέτοιου μεγέθους αλυσίδα είναι δύσχρηστη και ίσως να μην μπορείς να την σηκώσεις και να θέλει 2 άτομα για να την περάσουν γύρω από το μηχανάκι |
|
|||
|
|||
εγω ειχα αγορασει τετοια αλυσιδα απο τον Αγ.Διονυσση , στον Πειραια, που εχει μαγαζια με μεταχειρισμενες αλυσιδες,(και εξαρτηματα διαλυμενων πλοιων)
οταν του ειπα οτι θελω 1μησι μετρο , μου ειπε οτι θα πληρωσω με το κιλο και τον κρικο που θα κοψει... εκανε να το κοψει 10 λεπτα με το οξυγονο... κε πληρωσα 15 ευρω... το προβλημα ειναι , τι λουκετο ασφαλειας θα βαλεις...? παντως στην Ιταλια, χρησιμοποιουν για τα ρολα των μαγαζιων κατι λουκετα που ειναι σφαιρικα, πιο μεγαλο απο μπαλακι του τενις ανοξειδωτα... στην Ελλαδα, που εχω ρωτησει, δεν υπαρχουν τετοια |
|
|||
|
|||
Το καλύτερο λουκέτο αυτη την στιγμη είναι το abloy που προτείνω παραπάνω αλλα είναι και πολυ βαρύ αλλα και πολυ ακριβό...
Σίγουρα υπάρχουν καλα λουκέτα στην αγορα με λιγότερα λεφτα... Όπως και να έχει είναι μια λύση η οποία θα αποτρέψει μεγααααααλο ποσοστό μνηστήρων... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γραψε abloy @ google
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
abloy steel padlock PL362 το λουκέτο είναι ότι καλύτερο υπάρχει...αλλα παει 200€+ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σε ένα τέτοιο λουκέτο, πώς θα έμπαινε μια αλυσίδα με διάμετρο 1εκ. ? Πρέπει να μπουν 2 κρίκοι μάλιστα, για να κλειδώσει. Οπότε το σύστημα χοντρή αλυσίδα και λουκετάρα όπως της φώτο, δεν πάνε πακέτο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακομα δεν το εχω δοκιμασει αλλα προσανατολιζομαι σε αυτο τον συνδιασμο...αλλα οχι στο να τυλιγω την μηχανη με την αλυσιδα...αλλα να την ασφαλιζω πανω της με αλλο τροπο...οποτε θα χρειαζομαι το πολυ ενα μετρο αλυσιδα...!!! δυσκολο να εξηγησω... Last edited by asotosios; 09-10-2012 at 11:14. |
|
|