|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεταφορά Μηχανής Αθήνα-Θεσσαλονίκη
ελα ρε Καππαδόκη, ούτε παραγγελία να ήταν το thread.
|
|
|||
|
|||
Πράγματι ούτε παραγγελία!
έλεγα να ψαχτώ και εγώ για τρένο μέχρι Θεσσαλονίκη για να συνεχίσω ακολμα πιο βόρεια. Κρίμα που δεν μπαίνει στη κλινάμαξα! Οπότε θεωρητικά η μηχανή στο τρένο με τα εμπορεύματα και εμείς πάμε με άλλο;.....δεν παίζει μου φαίνεται |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι σίγουρος;;;; Με ποιό τηλέφωνο επικοινώνησες; |
|
|||
|
|||
εκανα το λαθος να μεταφερω το 2004 απο σερρες για αθηνα ενα hexaggon 250 που τοτε ειχα με τον οσε,οταν το παρελαβα στη αθηνα ειχε αρκετα σημαδια
δεν στο συνιστω |
|
|||
|
|||
το έχω κάνει φιλαράκι....πολλάκις
εκτός κι αν τώρα εν όψει ξεπουλήματος , τα έχουν κόψει τα...βραδυνα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
που ενδιαφερόταν ν' αγοράσει μηχανή απ' την Αθήνα κ να του την στείλουν, ότι τώρα δεν παίζει η μεταφορά μοτό με τον ΟΣΕ ...
|
|||
|
|||
Δεν θέλουν να παράγουν έργο, δηλαδή μεταφορές. Ε, τι να τους πεις. Καλά κάνουν και το κλείνουν το μαγαζί. Ολοι δουλεύουν για τους φορτηγατζήδες.
|
|
|||
|
|||
Η μηχανή είναι εν κινήσει.
θα λείπω στο εξωτερικό παιδιά και αυτό είναι όλο. Μια καλή λύση είναι αυτό με την οδική βοήθεια. από κει και ύστερα έχω συλλέξει τα κάτωθι: - Μεταφορική εταιρία Χαριζάνος δημήτρης (Θεσσαλονίκη) τηλ. 2310-795845 κόστος κάπου στα 70€ - Μεταφορική Master Trans-Μαρκόπουλος (Αγ.Πολυκάρπου 122 και Αγ.Άννης 9 Βοτανικός - Αθήνα) τηλ. 210-3456722 κόστος κάπου στα 80€ - Μεταφορική Σάκης Κιοσσές τηλ. 6932-428604 κόστος 70€ - Λαρισαϊκή Σαμαράς κόστος 60€ - Οικονομική Αθηνών - Θεσσαλονίκης τηλ. 2310-752210 - Σωτηρίου (Μοσχάτο Αττικής) (ο μόνος με βάση μεταφοράς μηχανής) τηλ. 210-4825557 κόστος 55€ Όλοι οι παραπάνω έχουν μια συμπάθεια/αγάπη για την μηχανή, είναι πολύ προσεχτικοί στην δουλειά τους, και σχετικά οικονομικοτεροι από τις άλλες μεταφορικές. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Πάνος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Πάνο για τις πληροφορίες αναλυτικότατος . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 01:26 |
Διόδια Θεσσαλονίκη-Αθήνα: Πάρτε μια γεύση | Slane | Μου τη δίνει που ..... | 33 | 02-05-2011 10:44 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 16:55 |
Επιλογή Φωτογραφικής Μηχανής... | frits | Διάφορα | 39 | 19-06-2010 21:22 |
Συλλαλητήρια για τους μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 08-07-2009 13:55 |