|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: επισκευή ball joint (?)
το αλλαξα προσφατα και εγω με κοστος 18 € ,στο service των 25000 χλμ , με ονομασια 'μπαλακι κατω απο τη γεφυρα' ... ελπιζω να μιλαμε για το ιδιο πραγμα. η αλλαγη εγινε στον γνωστο 'θαναση' και μου ειπε πως αν το γρασαρεις ελαφρως γυρω απο τη φουσκα , θα αντεξει πολυ περισσοτερο . ο κωδικος ειναι 3142523.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μπιλια ... 89 , δικιο εχετε .
|
|
|||
|
|||
Τραβήχτηκα μια ώρα στην Φρατζή και στα γύρω στενά. Δεν βρήκα τίποτα.
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια,
έχω ένα φίλο που έχει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά alfa romeo και fiat, και τον κοροιδεύω πάνω από 15 χρόνια, ήρθε η ώρα να μ' εκδικηθεί, μόλις σκάσω στο μαγαζί με το σκισμένο φουσκάκι στα χέρια ... για το κόστος του καινούργιου, προφανώς κάνω λάθος, καθώς το επισημάνατε αρκετοί, οπότε μάλλον άκουσα τιμή με εργασία. (δεν παύει να είναι τσιμπημένη, εχουμε ακούσει και ΠΟΛΥ χειρότερα όμως ...) χρόνια πολλά σε όλους, και καλή χρονιά, και εύχομαι ο άγιος βασίλης να μου φέρει ένα GS 1200, με μπροστινό 21" και ένα upsidedown της προκοπής ( ολα τα άλλα ΙΔΙΑ !!!) |
|
|||
|
|||
Χαίρεται και από μένα!
Δηλαδή πόσο εύκολο σας ήταν να το αλλάξετε αν υποθέσουμε ότι έχετε το ανταλλακτικό; Γιατί όπως το βλέπω εγώ, αν δεν λύσω τη γέφυρα δεν αλλάζει. Και αυτό δεν έχω τα εργαλεία για να το κάνω. Επίσης με προβληματίζει το πως θα συμπιέσω την ανάρτηση αν ενδεχομένως το προσπαθήσω. Πάντως ο "επίσημος" μου είπε να μην με απασχολεί. |
|
|||
|
|||
gia sas pedia ine sinithismeno sta gs1200.. to alaxa prin 2 evdomades sta 10.000 km sto spec.edit .. mou to alaxan dorean me tin egiisi tis mihanis. kostizi 120evro i bilia ke den thimame poso i ergasia.. to kalo ine oti ehi i bilia egiisi 2 hronia .. mou fenete se kana examino tha pao pali gia alagma ( den to vlepo kala)..
|
|
|||
|
|||
Payton
Χωρίς αερόκλειδο μην κανείς προσπάθεια αλλαγής … δεν λύνεις την γέφυρα … Sergios Για να χαλάσει πρέπει να σκάσει η φούσκα από την πολυκαιρία (αρκετά χρόνια ) να μπει νερό και σκόνη και να διαβρώσουν την μπίλια ….αυτά πως έγιναν σε 10.000 και τι δεν βλέπεις καλά ώστε να πας πάλι για αλλαγή στο 6μηνο??? |
|
|