|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξερογκαζια στο κατέβασμα
Τι θα έλεγες για ένα στιγμιαίο "μπούκωμα";
|
|
|||
|
|||
Έτσι λέω γιαυτό δέν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μετά. Πάντως είμαι σίγουρος, πώς άν ήταν αυτό, μετά ξεμπούκωσε .
|
|
|||
|
|||
Στα 1150 δεν εχουμε τετοια προβληματα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η κουβέντα αφορά σύγχρονα γρήγορα μηχανάκια f650 f800 gs1200 τα καρβουνιαρικα1100 κ1150 δεν τα αφορά ψάξτε για σχάρες που σπάνε απ τους κραδασμούς
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό στους boxer συμβαίνει λόγω ασυγχρόνιστων πεταλούδων, ή λόγω ακάθαρτου φίλτρου αέρα. Αν το "θεματάκι" είναι λίγο ή στην αρχή του, το κάνει μια φορά στο τόσο. Όταν το φίλτρο βρωμίσει για τα καλά, ή όταν οι ασυγχρόνιστοι κύλινδροι (οι πεταλούδες της εισαγωγής εκάστου) είναι πολύ ασυγχρόνιστοι, το πρόβλημα παρουσιάζεται πιο συχνά. Μπούκωμα σε injection δεν υφίσταται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ένα σωστά ρυθμισμένο μοτέρ, και δη injection, δεν μπερδεύεται ποτέ!!!
|
|
|||
|
|||
Και στο ανεβασμα και στο κατεβασμα. Ομαλοποιει τις αλλαγες στροφων
κινητηρα-σασμαν και δινει ενα χερακι βοηθειας στα συχρονιζε |
|
|||
|
|||
προσωπικη μου αποψη!.....ξερογκαζιες !... κατα τις αλλαγες των ταχυτητων παιδες ... ναι!... οταν ετσι απλα ρολαρεις χαλαρα .... αλλα αν το πας σβελτα δεν προβλεπεται και δεν βρισκω και το λογο για να πω την αληθεια!
θυμαμαι ... πολυ παλιοτερα που κυκοφορουσα με τσοπεριά ...να παω ακομα πιο πισω ακομα και με το παπακι καποτε .... ηταν απιστευτη ικανοποιηση να κουμπωνεις τις ταχυτητες με ξερογκαζιά στην αλλαγη ...αλλα εως εκει !.... ξερογκαζιες με οριακες αλλαγες στο στροφομετρο ...ναι θα μπορουσαν μεχρι και ζημια να προκαλεσουν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πχ οι στροφές στο ρελαντί σταθερές και νορμάλ, στο άνοιγμα του γκαζιού αναποκρίνεται όπως πάντα μιά χαρά... Ευχαριστώ για τις σκέψεις πάντως, θα ρωτήσω τον και μηχανικό μου να δώ τί θα μου πει. |
|
|