|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημιουργια ιστοσελιδας δωρεαν
Η γνώμη μου είνει -ειδικα για επαγγελματικα site- να αγορασεις το χώρο, το όνομα και να στήσεις ενα δικό σου wordpress. Αυτο κοστιζει περιπου 30-40 ευρώ το χρόνο (και λιγότερο για απλες html σελίδες)
To πολύ πολύ αν δεν σου αρεσουν τα free template να αγορασεις (με 10-15 ευρώ) ενα που να σε καλύπτει. Με αυτο τον τρόπο εχεις ολοκληρωμένη σελίδα, με τα στατιστικα σου, τα SEO σου (για να σε βρίσκουν στο google) και φυσικά τα email σου. |
|
|||
|
|||
Αν θες database για wordpress, joomla κτλ "δυναμικά" sites κοστίζει γύρω στα 120-125€/2 έτη (domain και hosting). Αν είναι απλό html χωρίς mysql database, υπάρχουν ελληνικές λύσεις με 100mb δωρεάν χώρο και μόνο έξοδο το domain (γύρω στα 20+ΦΠΑ/2 έτη).
Μιλάμε πάντα για μικρά sites χωρίς τρελές ανάγκες bandwidth. Έτσι έχεις (όπως λέει κι ο Αντώνης από πάνω) και το εταιρικό "σοβαρό" email.. Ακόμα και τα ετοιματζίδικα όπως wix και άλλα μπορούν να συνδεθούν σε ένα δικό σου domain μέσα από το control panel κι έτσι να εμφανίζεται σαν διεύθυνση η www.εταιρία.gr και όχι η www.εταιρία.wix.com. |
|
|||
|
|||
για όλες τις απαντήσεις κατατοπιστικά όλα...
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν φιλαράκια καταρχήν να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τις άμεσες απαντήσεις που μου δώσατε....Είμαι στην δουλειά και η Κυριακή είναι η Βασίλισσα του deliveri και δεν σήκωσα κεφάλι...Γιαυτό ΣΥΓΝΏΜΗ για την καθυστέρηση της απάντησης μου.....
|
|
|||
|
|||
Πάρε δικό σου χώρο Γιάννη, να ξέρεις τι σου γίνεται και να έχεις για πάντα εσύ τον έλεγχο.
Δεν ξέρω τα site που έχετε ήδη αναφέρει, αλλά αυτά ένα πρωί μπορεί να πουληθούν και γενικά να πάψουν να προσφέρουν υπηρεσίες και μετά φτου και από την αρχή. Δες το πρόβλημα του Παναγιωτίδη με το Webshots, ότι είναι δωρεάν δεν είναι δικό σου... Το κόστος είναι πολύ χαμηλό και εδώ έχουμε παιδιά που μπορεί να σε βοηθήσουν... Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, αλλά έχοντας την εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα θες να προσθέσεις κάτι, να αλλάξεις κάτι άλλο και θα περιορίζεσαι από την δωρεάν παροχή... |
|
|||
|
|||
Θέλω ατομικό ευχαριστήριο....
|
|
|||
|
|||
Έχω κάνει τα βήματα του domain αν λέγεται έτσι ΑΛΛΑ δεν τα ολοκλήρωσα. Ποιο πολύ ήθελα να τα κάνω για κατοχύρωση ονόματος όχι για να μην μου του πάρουν αργότερα, ΑΛΛΑ για να μην το έχει κάποιος άλλος κατοχυρωμένο και τραβάω τα μαλλιά μου που έλεγα πριν???
Ύστερα έκανα μια σελίδα ψιλοευκολη αλλά δεν ξέρω σε ποιο σαιτ την έκανα και αυτό θα μπορέσω να το δω αύριο.... Βεβαια αν ολα αυτα ειναι λαθος ......ξανα λεω δεν εχω ιδεα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
To domain μπορείς να το δεσμεύσεις από εδώ www.papaki.gr, κόστος 20 ευρώ για δύο χρόνια.
Η κατοχύρωση πάντως εμπορικού σήματος είναι άλλη ιστορία.... Last edited by frits; 17-02-2013 at 23:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|