|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ατύχημα με σκούτερ
Απόσπασμα:
Μου έτυχε σε συγγενικό μου πρόσωπο στο Ασκληπιείο Βούλας και μου εξήγησαν την διαδικασία. (Χρειαζόταν αξονική!) |
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα ....είσια ανθρωπος πανω απόλα !!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
κώστη ένα μεγαλο μπράβο σου για όλα αυτά που έκανες να είναι καλα και να μπορείς να βοηθας σε περησοτερα καλα απο ότι ασχημα!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα !!!
Συνέχισε έτσι στην υπόλοιπη ζωή σου, και δεν θα χάσεις .... |
|
|||
|
|||
μπράβο Κώστα!!!
|
|
|||
|
|||
να στε καλά παίδες, αν και οι ευχές όλων είναι στον τραυματία και σε καθένα-μια που δυστυχώς βρίσκονται σε αυτή τη θέση
το σάββατο το πρωί, το σκουτεράκι ήταν ακόμα εκεί. στο δρόμο για τη δουλειά σταμάτησα σε ένα από τα γνωστά μπλόκα της τροχαίας και ενημέρωσα έναν υπεύθυνο αστυνομικό δεν γνώριζε το περιστατικό, του έδωσα τα στοιχεία του συμβάντος και την ακριβή διεύθυνση και μου πε πως θα το αναλάμβανε προσωπικά το μεσημέρι το σκουτεράκι είχε όντως απομακρυνθεί, προς τιμήν του αστυνομικού που ξεπέρασε λίγο τους τύπους και ασχολήθηκε προσωπικά, παίρνοντας τηλέφωνο την οδική βοήθεια του ατυχούς οδηγού απευθείας ή μέσω της ασφαλιστικής του ή με τον γερανό της τροχαίας δυστυχώς το σύστημα δεν λειτουργεί και η ευσυνειδησία είναι μια παιδική ασθένεια που ακόμη κι όσοι την έχουν πασχίζουν να την ξεφορτωθούν |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μπραβο φιλε Κωστα μπραβο!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δημήτρη το γνωρίζω...βλεπε το πεσιμο που ειχα στο λουτράκι ετσι το εκανα δεν ειχα χρήματα πανω μου και αυτός ειναι ο λόγος που τα πείρα στο κρανίο |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
Μπράβο Κώστα. Μακάρι και εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο όταν μας χρειαστεί ένας συνάνθρωπός μας. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σοβαρό ατύχημα ο Πεντρόσα.......... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 10-03-2009 21:52 |
Εαν εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα | Cpt | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 26-12-2008 12:39 |