|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πρόστιμα για ανασφάλιστες μοτοσικλέτες
Να κανω και τον κακο?
Οταν η μηχανη η το αυτοκινητο ειναι στο σπιτι ακινητο(η) πρεπει οι πινακιδες να ειναι στη ΔΟΥ. Αλλιως υπαρχει δολος και προθεση να βγει μια βολτουλα 'για τη φορτιση' το οχημα οντας ανασφαλιστο. Λοιπον εγω δε θελω να κυκλοφορατε ανασφαλιστοι εκει που περναει το δρομο ενας πεζος η ενα παιδι η ενας ενηλικας με ενα αλλο αυτοκινητο η μηχανη. Καταλαβατε η θελετε να δωσετε και τα 250?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπερβολικος αλλα σωστος... μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι Πασχαλη μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το μετρο ειναι καθαρα εισπρακτικο γιατι αυτος που οδηγεει χωρις ασφαλεια δε τον πειραζει να οδηγησει κ χωρις πινακιδα η να εχει του εμποριου πινακιδα, αν θελουν το σωστο ειναι να τα βαζουν μεσα σε παρκιν αστυνομιας τ ανασφαλιστα ν χουμε κ το κεφαλι μας ησυχο απο κλεφτες
|
|
|||
|
|||
αραγε τα 250 χανονται
η πιστωνεσαι εναντι της ασφαλειας...? |
|
|||
|
|||
Ανασφαλιστος και οδηγός χωρίς δίπλωμα είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ για ολους μας!!!!
κ δεν έπιτρεπεται το 2013 να αναρωτιόμαστε το γιατι |
|
|||
|
|||
Αντε γεια, εγω που χω κ 4 βεσπες βιτρινα κ τη βαζω μπρος μονο για να την ακουω κ σα καλος πολιτης πληρωσα τα τελη τωρα θα παραδωσω πινακιδες κ θα χασει το κρατος +100€ εγω φταιω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελεος ρε ######. Τριμηνη βασικη ασφαλιση θελει 40 ευρω και εγω θα τους δωσω τα 30 και θα μπω και στην διαδικασια πανε εφορια φυγε εφορια;;;; Να πανε να #########!!!!! Τελος παντων αναγκαστικα θα κανω ασφαλεια στην μηχανη. #### το σπιτι τους, τα #######!!!!! Last edited by MOYTPO; 21-02-2013 at 17:58. |
|
|||
|
|||
Για να παρεις πινακιδα θελει κ 30€;κ αν ειχα πληρωσει τελη τι γινεται; Παλι πληρωνω 30€
|
|
|||
|
|||
Παλι........
|
|
|