|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη -> Ανόι (Βιετνάμ)
Καλο ταξιδι Γιωργο να προσεχεις εκει κατω...
και αναμενουμε ... |
|
|||
|
|||
Λίγο πριν φύγω από Θεσσαλονίκη, στην καφετέρια του αεροδρομίου μας, ένας χυμός ΑΜΙΤΑ, 2.9 ευρώ!!! Πρώτη στάση στο Ελ. Βενιζέλος. Ένα σάντουιτς, ένας καφές ελληνικός και ένα μπουκάλι νερό 4 ευρώ! Μήπως να σοβαρευτούν λιγάκι εκεί πάνω;
Λοιπόν, τα λέμε το απόγευμα από Doha... |
|
|||
|
|||
ΕΛΑ, ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΩ !!!!!!!! Last edited by petros1200gs; 28-07-2013 at 14:59. |
|
|||
|
|||
Είναι αυτό που λένε: "Δεν θα τον πετύχω, τον...".
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα σου φέρω βότανο-μαντζούνι από το μέρος της Ζούγκλας που άφησε άθικτο ο Ράμπο(ς). Αλήθεια μπορείς πλέον να "καβαλήσεις" ξανά; Εγώ από τη μέση και κάτω σε είχα αφήσει σε "ανησυχητική" κατάσταση
|
|
|||
|
|||
Είναι η πρώτη μεγάλη στάση. Στη Ντόχα (Κατάρ). Άλλες 5 ώρες εδώ και το αεροδρόμιο είναι με μια λέξη: ΒΑΡΕΤΟ!
Α, ναι, φυσικά. Ένα milk-shake, ένα νερό και σάντουιτς = 12.5 ευρώ. Κατάρ είσαι... Πολλούς Έλληνες το Κατάρ. Περισσότερους από όσους είχε στην Άθυτο χτες το βραδάκι. |
|
|||
|
|||
Λίγα λόγια για το πατριωτάκι μου. (Αναρράχη)
Τοιούτος-τοιούτος, αλλά έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο στο χωριό. Μηχανάκι, όχι ακόμα . . . μπε εεε! μπε . . . άνετα. Κόλπο ήταν . . . για να "ξεπορτίζω". |
|
|||
|
|||
Γιωργη κατ' αρχην χαρηκα που βρηκες τη μηχανη που εψαχνες!!! Καλοριζικη φιλε... Οσο για το ταξιδι...ολα καλα ευχομαι!
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|