|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ζητειται γνωστος ορθοπαιδικος για γονατα...
Ακουσα όμως ότι παρόμοιοι ελαστικοί επίδεσμοι αδρανοποιούν τους μύες και οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα, είναι σωστό;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρησταρα περαστικά .....κανε αυτο που σου λέει ο κωστης( ΚΑΣ), ειναι ο άνθρωπος μας, εμένα με βοήθησε πολυ και τον ευχαριστω και απο εδώ |
|
|||
|
|||
Τους εγχείρησες;
|
|
|||
|
|||
Xτες εκανε η μανα μου γονατο στο Γενικο κρατικο.Πολυ καλη αντιμετωπιση απο ολους.Σε καμια βδομαδα θα ειναι ολα καλα μας ειπαν.Αν θες ενημερωση παρε με τηλ.6937150058..
|
|
|||
|
|||
Οχι....γιατι βρίσκονται στην θέση τους
Με ενδυνάμωση και προσοχή, θα ειναι εντάξει.....πολυ μεγάλο ρόλο, παίζει και το βαρος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περαστικά της γιωργη |
|
|||
|
|||
Οχι με τομη γιατι ηταν πολυ χαλια.Σε ευχαριστω..
|
|
|||
|
|||
Ευαίσθητες χορδές
|
|
|||
|
|||
φιλε μου επειδη εχω ταλαιπωρηθει με τα γονατα απο μικρος,θα σου οτι αυτο που με εκανε καλα ηταν η ασκηση με τα βατραχοπεδιλα, και η μειωση του "καβαλικεματος" της μηχανης
|
|
|||
|
|||
Γνωρίζω προσωπικά τον διευθυντή νευροχειρουργικής του 424 ΓΣΝΕ, είναι κ διευθυντής με την ίδια ομάδα στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχω χειρουργηθεί σε αυτόν κ όσα άτομα έχω στείλει μου είπαν τα καλύτερα λόγια. Αν θέλεις στου στέλνω τα στοιχεία του με pm. Επίσης γνωρίζω έναν συνάδελφο από Αθήνα που έφτιαξε το γόνατό του κ το καλοκαίρι έμεινε εκός 1,5 μήνα κ σήμερα παίζει μπάσκετ. Στο 401 την έκανε την επέμβαση, οπότε κ εκεί να πας είναι οκ οι γιατροί. Επίσης στο 401 τμήμα νευροχειρουργικής, η ομάδα γιατρών παρακολουθεί κ κάνει τις επεμβάσεις στην ομάδα μπασκετ του παναθηναικού, οπότε μπορείς να τους εμπιστευτείς άφοβα κ θα γλυτώσεις χρήματα κ ταλαιπωρια από ιδιωτικές κλινικές.
Last edited by JohnGS1100; 05-11-2012 at 11:37. |
|
|