|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απαράδεκτη Αναμονή Ανταλλακτικού !!!
Μόλις τα πάρουν δυστηχώς μας έχουν γραμμένους....Υπομονή....
|
|
|||
|
|||
Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ...
Για ένα ανταλακτικό,από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που είχα την μηχανή,3 ολόκληρες εβδομάδες αναμονή! Ολα λύθηκαν όμως,με ένα και μόνο τηλεφώνημα στα κεντρικά της BMW με μεγάλο στέλεχος!!! Πρέπει να φτάνουμε ώς εκεί όμως??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα μας εφαγαν στην ελλαδα φιλε τα μεγαλοστελέχοι!!!!για να παρεις αυτο που ειναι υποχρεομενοι να σου δωσουν..σε κανουν να εχεις και υποχρέωση |
|
|||
|
|||
παιδες το servo μαζι με την εργασια στην Βουλιαγμενης μου τα ειχαν ετοιμα σε μια εβδομαδα.Τι να πω.Ισως να επεσες σε περιπτωση.Ισως να επεσα εγω.
Ισως να ειναι και η ''δυναμικη'' του εμπορου οπου πηγες. Φαυλος κυκλος. |
|
|||
|
|||
Το ιδιο επαθα κι εγω! Περιμενα για ενα ρουλεμαν διαφορικου κοντα 1 μηνα!
και εννοειται οτι το μισο μηχανακι ηταν σε κουτια ολο αυτο το διαστημα! Απλα, υπομονη! |
|
|||
|
|||
τρομπα βενζινηςγια rt 1200 ?ο πελατης περιμενει και μαθαινει τιι σημαινει να μην υπαρχη σαν stockστο εργοστασιο
|
|
|||
|
|||
καταλαβες τι εννοω?ανταλλακτικο στις 28 του μηνα παραγγελια και εσυ να το παραγγελνεις 1 του αλλου ενταξει αλλα 15 πρεπει να ειναι τουλαχιστον μη επαγγελματιας(εκτος απο ######ς)!!και σε καμια περιπτωση δεν ειναι σωστο να καθυστερει το ανταλλατικο!
|
|
|||
|
|||
Φίλε η μηχανή μου είναι λυμένη από της 29 Σεπτεμβρίου(R1200GSA 08 εντός εγγύησης) για σαζμάν.Ακόμα έρχεται,όλο αύριο και αύριο και επειδή τυχαίνει στο συνεργείο που την έχω να δουλεύουν 2 φιλαράκια μου είπαν πως η καθυστέρηση δεν είναι από αυτούς αλλά από την BMW Eλλάς.Πήρα τηλέφωνο σήμερα την υπεύθυνη της BMW Ελλάς της είπα ότι η μηχανή μου είναι λυμένη σχεδόν ένα μήνα και η απάντηση ήταν ναι αλλά εμάς τώρα μας πήρατε τηλέφωνο.Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα σας πάρουμε όταν έχουμε νεότερα.Το απόγευμα έστειλα και email στην BMW Γερμανίας.Τους τα είπα όλα όπως έχουν και περιμένω,τι άλλο να κάνω από υπομονή.Λυπάμαι που το λέω αλλά εγώ το όνομα BMW πλέον το απομυθοποίησα τελείως.Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα.
|
|
|||
|
|||
Πάντως για να καταλάβετε τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελατών,από Ελλάδα και από Αγγλία
Αγόρασα ένα σετ δίσκο και χτένι τη ΠΕΜΠΤΗ που μας πέρασε, και εχθές ΤΡΙΤΗ το πρωί ήταν στα χέρια μου. Δεν μιλάμε για το κόστος γιατί, εδώ θα κάνουν χαρακίρι πολλοί έμποροι, που νομίζουν πως πουλάνε φτηνά, όπου λένε πως φταίει η παγκόσμια κρίση για τα κεσάτια τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην Γερμανία τους πελάτες τους τους εξυπηρετούν μετά από ένα μήνα η αυτό συμβαίνει μόνο στο ΕLLADA??Ερωτώ απλά. Last edited by S.T; 21-10-2009 at 11:36. |
|
|