|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SOS - Πρώτο πρόβλημα στα 1000 χιλ
Και εμένα μπαταρία μου κάνει ,για να σε αφήσει έτσι ξερά!!
|
|
|||
|
|||
Νεώτερα ...
Λοιπόν όπως διέγνωσε ο τοπικός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και πολύ φίλος η μπαταρία είχε μάλλον κάψει στοιχείο, και μάλιστα το ενα πλαινό της έχει παραμορφωθεί (εχει φουσκώσει ). Έδινε κανονικά τάση, αλλά όταν την τσέκαρε με ενα ειδικό όργανο για φορτία και τέτοια, μόλις γύριζα το διακόπτη του βγαζε ότι η δυνατότητά της είναι κάτω απο το 20%. Το "καλό" λοιπόν είναι ότι είναι η μπαταρία και όχι κάτι άλλο. Το κακό είναι ότι εδώ στην απομόνωση δεν υπάρχει μπαταρία αντίστοιχη , όπως και στα περισσότερα Κυκλαδονήσια που αναζητήσαμε. Οπότε αυτιο πρωί μας βάζει ενας φίλος στο πλοίο μια απο Αθήνα και ελπίζω όλα να πάνε καλά . Η Mobile Care πρότεινε να έρθει να φορτώσει την μηχανή και να την μεταφέρει στην Αθήνα σε εξουσιοδοτημένο. Αλλά με δεδομένο ότι δεν ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχε διαθεσιμότητα οχήματος να ταξιδέψει και ότι μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο, μου πανε ότι την μηχανή θα την έπαιρνα τέλος της άλλης βδομάδας (δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να τους χρησιμοποιήσω , απλά ήθελα να δω τι αντιμετώπιση θα είχα) Ο μηχανικός απο τον Βαγιανέλλη μου επιβεβαίωσε εξ αποστάσεως όταν του πα τα συμπτώματα, πότι έχει γίνει εσωτερικό βραχυκύκλωμα (έχει τινάξει στοιχείο) και επίσης μου επιβεβαίωσε ότι και εκεί να την πήγαινα την μηχανή θα μου έβαζαν την ίδια αθλίου τύπου EXIDE που φοράει πάνω η μηχανή μια που η BMW με αυτούς τους κορεάτες συνεργάζεται για μπαταρίες . Επιπρόσθετα πρέπει να αναφέρω ότι στο VARADERO έβγαλα 9 χρόνια με την μαμίσια YUASA χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και όταν η μηχανή έμεινε 2 μηνες αραγμένη λόγω απουσίας. Με μισή μιζιά πάντα έπαιρνε. Και δεν το αναφέρω συγκριτικά για τις μηχανές αλλά για να πω ότι παρήγγειλα YUASA και ελπίζω να με καλύψει. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι λίγα λεπτά πριν με αφήσει η μηχανή απο την μπαταρία, γυρνούσα απο μπάνιο στην παραλία της Αγίας Θεοδότης και κατηφόριζα την διαδρομή με τα στροφιλίκια της επιστροφής, όπου συνάντησα TDM, VARADERO και κανα 2 μεγάλα street και σκεφτόμουνα πόσο ευτυχισμένος είμαι που η μηχανή έχει μαγική συμπεριφορά στους δρόμους του νησιού με τα πολλλά στροφιλίκια και τι καλά φρένα που έχει , πολύ καλύτερα απο το VARADERO κ.λ.π. Και 2 λεπτά μετά ....παφ και σβηστός. Όπως και να χει επειδή γενικά αντιμετωπίζω την ζωή θετικά παρότι κάθε μέρα μου σκάνε οι χίλιες όσες αναποδιές, δεν με χάλασε το γεγονός ως γεγονός, ούτε ότι θα τα σκάσω για να βάλω μπαταρία. Με χάλασε τρομερά ότι έχασα 2 μέρες πάνω στην σέλλα του Adventure.......... τα υπόλοιπα... σκόνη στον άνεμο. Έχω ερωτευθεί τόσο άγρια αυτή τη μηχανή που πρέπει να μου τύχει όλη η δωδεκάτομη λογοτεχνία της Γκαντεμιάς του Μέρφι για να αλλάξω άποψη ! Κώστας |
|
|||
|
|||
μεσα σε 2.5 χρονια και 57000χλμ 2 μπαταριεςηπρωτη ακριβως στα 25000 και αντικατασταση δωρεαν και η δευτερη στα 52500 και αυτη δωρεαν.......βεβαιως ουτε χρονος δεν περναει και τα φτυνουν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τιποτα αλλο. Για επιλογη μπαταριας με μια μικρη ερευνα στο forum θα δεις ενναλακτικες λυσεις αλλα το μυαλο μου παει σε μια Odyssey PC 535 . |
|
|||
|
|||
Τελικώς ήρθε η YUASA τοποθετήθηκε και έχω πάλι μηχανή . Για ρίξτε και κανα λινκάκι για το τι εστί συντηρητής μπαταρίας . Φαντάζομαι κάποιου τύπου φορτιστής ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κι εγω οταν ειχα το 1200GSA 07', μου εκανε ακριβος το ιδιο ενα πρωι.Ηρθε η Mobile care της BMW ,μου αλλαξε μια μπαταρια και ολα μια χαρα.Βεβαια αυτο μου συνεβει στα 24.000χλμ και οχι στα 1.000χλμ,αλλα αυτο δεν μου λεει κατι γιατι απ'οτι φενετε ειχες προβληματικη μπαταρια απο την αρχη.Καλο ειναι να παρεις και εναν συντηρητη μπαταριας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 21:45 |
Το μεγάλο πρόβλημα... | wolferin | Ανέκδοτα | 4 | 03-06-2009 02:03 |
V-STROM 1000 | PortoLeone | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 23-03-2009 00:19 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |
Απολυθήκατε; Κανένα πρόβλημα! Hyundai | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 11-02-2009 03:28 |