|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nα πάρω GS ή GSA ;;;;;;
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.................
ΟR Η ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΤΙς ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ADV ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ, ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ |
|
|||
|
|||
να παρει κι ενα LT για τα ταξιδια!
|
|
|||
|
|||
Οπως τα λέει ο Λεοντόκαρδος.
Το πλεονέκτημα του "ελληνικού" έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις το ιστορικό του από το βιβλίο συντήρησης και το συνεργείο που το παέι. Επίσης αν αγοράσεις του 2008 και μετά θα έχεις και κάποιο διάστημα εγγύηση. |
|
|||
|
|||
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ VSTROM ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ GS ΤΟ ΑΠΛΟ.
|
|
|||
|
|||
Φίλε έχεις το κλασικό δίλημα... το είχα κι εγώ!!!
Τελικά μετά από ένα test ride όλα τεκείωσαν!!! GSA!!!!! To τεστ έγινε μέσα στην πόλη, στην κίνηση!!! Πολύ ευέλικτη!!Στο κάτω κάτω το ντεπόζιτο δεν εξέχει πιο πολύ από τους κυλίνδρους!!! Είμαι 1,80 και πατάω με φτέρνα μόνο όταν το έχω γεμάτο με καύσιμο, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου!! Άσε που είναι σαν αστακός και δε θα παθένει τίποτα!!! Αλλά αν είσαι 1,75 και κάτω είναι λίγο δύσκολο!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΒΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΦΤΗΝΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ. ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΜΗ, ΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Αν έχεις τα €€€ και για τις δύο πάρε το ADVENTURE.
Κάθε μέρα που το βλέπω κάτι με πιάνει... |
|
|||
|
|||
Φιλε το απλο νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση για σενα αφου οπως λες κυριως θα κινησαι μεσα στην πολη.Για ριξε μια ματια και εδω http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=7323
|
|
|||
|
|||
Μια και σε έπρηξαν να βάλω και εγώ λαδάκι στο μπέρδεμα σου
Άσχετα με το τι μας αρέσει ...το ιδανικό μηχανάκι είναι το απλό Ποιο φτηνό ποιο ελαφρύ Ποιο γρήγορο Ποιο Χαμηλό ποιο ευέλικτο Ποιο οικονομικό Το And από την άλλη είναι μπούγιο μηχανή Και εμένα μου αρέσει ποιο πολύ άσχετε τα πως έχω απλό με 1,77 είμαι πολύ οριακά Πάει ποιο καλά στο χώμα Πάντως όποιο και να διαλέξεις ποιες το το μεδούλι μόνο έτσι θα ευχαριστηθείς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να το πάρω? | doukas tasos | Κράνη | 14 | 25-06-2009 11:49 |