|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρ
Απόσπασμα:
δεν σου φτανει που μας εχεις γυρισει τουμπα την ζωη και την πολιτικη κατασταση της χωρας,τωρα εισαι ετοιμος να τουμπαρεις και το μοτοσυκλετικο παρελθον μας..... εγω δεν συγκρινα πουθενα ευρωπαικα με γιαπωνεζικα αλυσιδογραναζα......το πρωτο μου ευρωπαικο μηχανακι ειναι το gs,οποτε ποια 10 χρονια τσαμπουνας;;;;;;25 χρονια γιαπωνεζικα μηχανακια ειχα και γνωριζω πολυ καλα τα καλα και τα κακα τους ......μιλας απαξιωτικα για μηχανικους που δεν γνωριζεις..... μου φαινεται οτι διαφωνεις,απλα για να διαφωνεις και κατανταει γραφικο... |
|
|||
|
|||
Εμενα μου φαινεται οτο οταν καποιος αποφασισει να γινει ρεζιλι δεν τον σταματαει τιποτα..
Τα βαμμενα απο τον σουπερμαν εργοστασιακα και ΟΕΜ γραναζια ειδικα μαλιστα τα μπροστινα των βαραντερο μου επρεπε να τα κρατησω παντογνωστη να σου τα στειλω.. Και να σου στειλουν και ολοι οι υπολοιποι αυτα που εχουν να τα εχεις εσυ να τα χαιρεσαι.. Εξακολουθω να επιμενω να σου προτεινω να αρχισεις να οδηγας τον απαρχαιωμενο γυαλιστερο κουβα που εχεις σπιτι μπας και καταλαβεις την πραγματικη του αξιοπιστια.. Last edited by paschalis; 04-05-2011 at 09:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις πολύ λάθος Γιώργο . εάν τα καταφέρω κάποια στιγμή πρέπει να σου δήξω αλισιδογραναζα από cbr 1000 του 07. ιδικά το μπροστινό θα πάθεις . η μηχανή είναι του αδερφού μου δεν είναι ξένη δλδ, και έχει 17000 χ.χιλιομετρα και όχι καγκουριστικα . Λοιπών αυτό που λες δεν ισχύει . Και κάτι ακόμα αυτά τα πλήρωσε 280 ευρο και μην μου πεις άλλη μηχανή και τα σχετικά ....
Last edited by commander; 04-05-2011 at 09:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορω να μιλαω οπως θελω και για οποιον θελω αρκει να μην τον κατονομαζω εφοσον δεν τον ξερω!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσυ μπορεις να περιμενεις την ενηλικιωση....θα παρει χρονο!!! Ξερεις ποτε ενα γραναζι ειναι χαλασμενο??? εβαλες το παλιο πανω στο καινουριο να δεις τι εχει χαλασει και το άλλαξες ¨η με το ματι εκανες διαπιστωσεις??? Διαβασες το βιβλιαρακι της Χοντα το οποιο περιγραφει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ποτε ενα ενα γραναζι θελει αλλαγη?? μετρησες αποστασεις μεταξυ των δοντιων καινουριου και παλιου να δεις που χωλαινει το παλιο και αν χρειαζεται αλΛαγη??? Τα εκανε αυτα ο μηχανικος που στα αλλαζε ¨η πηγαινε δια του ρητου ''αλλαγη αλυσιδα=αλλαγη και γραναζια?'' Αν εγιναν ολα τα παραπανω πες μας τι ειδες και σε εκανε να το αλλαξεις! Αν δεν εγιναν...η ενηλικιωση αργει πολυ!!! Last edited by GeorgeP; 04-05-2011 at 10:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαμα ¨η ΟΕΜ? Αλουμινενια ¨η ατσαλενια? Και συνεχιζουμε αμα τη απαντήσει σου!! Σημ. μια φωτογραφια υψηλης αναλυσης προφιλ εδω στο φορουμ και θα σου πω το τι και πως! Δηλαδη αν ειναι μαμα ¨η οχι και αν ειναι φθαρμενο ¨η οχι! Ακομα θα σου παραθεσω σε φωτο και σε αντιδιαστολη ενα καινουριο μαμα γραναζι χοντα απο CBR, Varadero, Honda γενικως για να δεις αν αυτο που αλλαχτηκε στα 17000κμ ειναι μαμα ¨η οχι!!! Το ιδιο και γιαυτο που μπηκε επανω! Μπορω ακομα ενα πρωι να ερθω και να το δω!!!!!! Last edited by GeorgeP; 04-05-2011 at 10:24. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα γραναζια τα αλλαζα μονος μου οταν χαλουσαν.. Οχι και μηχανικο για αλυσιδογραναζα.. Πολυ σωστα αναρωτιεσαι αν εκανα τα παραπανω.Ναι τα εκανα. Τα μπροστινα γραναζια αλλαζονταν λογω στραβων δοντιων που επιτυγχανεται με αγριες επιταχυνσεις λογω εφηβειας και τα πισω λογω...φθορας,Μεγαλωμα δηλαδη του αυλακιου τοσο που να γινονται οι μυτες σαν καρφακια. Δυστυχως σου λεω και παλι δεν τα εχω να μου πεις μηπως εκανα και λαθος. Τα ξεφορτωθηκα ολα μαζι με τον τελευταιο injection κουβα. |
|
|||
|
|||
το καναμε το θεμα του νικολα......#########
οτι φωτο και να βαλει καποιος,οτι επιχειρηματα και να παραθεσουμε,ο γιωργος ΔΕΝ πειθεται και δεν πιστευει τιποτα.....νομιζω οτι ολοι εχουμε καταλαβει οτι δεν δεχεται αλλες αποψεις και αληθειες.... αυτος ειναι ο γιωργος..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αποδειξη οτι ο Γιωργος δεν ειναι αυτος που περιγραφεις βρισκεται στην παρακατω απαντηση του Πασχαλη! Απόσπασμα:
Aν το εγραφε πρωτιτερα ο πασχαλης αυτο δεν θα γινοταν ολη αυτη η συζητηση αφου μιλαμε για μαμα γραναζια και..... φυσιολογικη φθορα και οχι καγκουριστικη φθορα!!!!!! Τωρα αν τον ρωτησω, κι εσενα μαζι, τι γραναζια εβαζε και τα αλλαζε τοσο συχνα μαλλον θα μου πει....αφτερ μαρκετ afam, chiaravelli διοτι τα μαμα ηταν ακριβα. Αν το παω και πιο βαθεια θα μου πει, κι εσυ μαζι μαλλον, για καινουρια αλουμινενια ενω τα μαμα ειναι σιδερενια απο χαλυβα 18/10. Απο εκει και υστερα τι να πω εγω περαν του αυτονοητου που λεω πιο πανω περι αντοχης, κραμματων και βαφων γραναζιων??? Βλεπεις ολα εχουν την εξηγηση τους!!!! |
|
|||
|
|||
αυτο ειναι το θεμα...! τα φερνεις απο δω,τα φερνεις απο κει και στο τελος πειθεις και τον εαυτο σου οτι εχεις δικιο! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άξονας για R1150 GS με 18000 χλμ | serp600 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 09-03-2011 14:29 |