|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
να δείτε που οι μετανάστες θα ψηφίζουν και εμείς θα αισθανόμαστε άνετα να απέχουμε στις παραλίες...
...και όπως είναι φυσικό οι κυβερνήσεις προσέχουν τους ψηφοφόρους τους... |
|
|||
|
|||
Μήπως θα έπρεπε να επαναφέραμε τον νόμο (που ίσχυε πριν 2500 χρόνια πίσω στην Αρχαία Αθήνα) των μετοίκων;
|
|
|||
|
|||
Το θέμα της λαθρομετανάστευσης, άπτεται πολλών παραμέτρων.
Από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο άλλα είναι γενικεύσεις, άλλα υπερβολές και ορισμένα, δυστυχώς, πικρές αλήθειες... Ας προσπαθούμε πάντοτε να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Ας κάνουμε πάντα την αυτοκριτική μας και ας προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο για την ευπρεπή διαβίωση των άτυχων λαθρομεταναστών που περιμένουν από την πατρίδα μας την δεύτερή τους ευκαιρία, που κάθε άνθρωπος δικαιούται, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει επιτέλους να "σκύψει" και η πολιτεία στο πλευρό και του ταλαίπωρου Έλληνα που νιώθει ότι πλέον "βάλλεται" από παντού. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βεβαια και οι χαμηλομισθοι δημ.υπαλληλοι που βρηκαν ευκαιρεια για ευκολο και γρηγορο χρημα,με την ανοχη των "αρχοντων" που παιρνουν μερτικο,φερουν πολυ μεγαλη ευθυνη για την σημερινη κατασταση |
|
|||
|
|||
E τι να λέμε τώρα! Ιστορίες σαν την παρακάτω δημοσιεύονται καθημερινά και εμείς οι πολιτισμένοι τις έχουμε δυστυχώς συνηθίσει.. που να #### μέσα στον "πολιτισμό" μας!
Οι άνθρωποι παλευουν να ζήσουν και κάποιοι και εδώ και στις πατρίδες τους τους το ωφείλουν... Σημερινή είδηση Βυθίστηκε το σκάφος τους Τραγωδία με οκτώ νεκρούς μετανάστες και ένα αγνοούμενο παιδί ανοιχτά της Μυτιλήνης Eurokinissi Τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου Κόρακα Μυτιλήνης, όταν ξύλινο σκάφος που μετέφερε συνολικά 18 παράνομους μετανάστες προσέκρουσε το πρωί της Τρίτης στα βράχια της ακτής και οι επιβάτες του έπεσαν στη θάλασσα. Σκάφη του Λιμενικού που έφτασαν στην περιοχή περισυνέλεξαν μέχρι στιγμής οκτώ σορούς, ενώ ανέσυραν σώους εννέα μετανάστες και τον 20χρονο Τούρκο διακινητή τους. Τα οκτώ άτομα που ανασύρθηκαν νεκρά είναι τέσσερις γυναίκες και τέσσερα παιδιά. Στην περιοχή πραγματοποιούνται παρατεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό ενός μικρού παιδιού που αγνοείται ακόμα. Ο Τούρκος διακινητής που ανασύρθηκε σώος, συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρύπωσα κι εγώ... | mariosich | Καλώς ήλθατε | 44 | 23-06-2009 02:38 |
Καινούργιος κι εγώ | vag46 | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-05-2009 01:11 |
να μαι κι εγώ........ | xristos1978 | Καλώς ήλθατε | 17 | 05-04-2009 10:50 |
Ναμαι κι εγώ... | george1968 | Καλώς ήλθατε | 29 | 22-02-2009 21:12 |
Ηρθα κι εγώ | daskalos | Καλώς ήλθατε | 18 | 12-01-2009 16:45 |