|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το φτεράκι της touratech θάμπωσε...
Απόσπασμα:
Θα επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ για την απάντηση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ και εννοείται θα ενημερώσω για το τι έγινε... Το απόγευμα που θα παω σπίτι θα βάλω και φωτογραφία να έχετε και εικόνα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Άνοιξε την συζήτηση δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Υποτίθεται ότι υπάρχει εξειδίκευση και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα (στις 3-4 φορές που είχα ξαναπάει)....Αλλά δυστυχώς οι προηγούμενες φορες δεν εξασφαλίζουν την επόμενη.... |
|
|||
|
|||
Παιδιά, είναι απλό: Το φτεράκι έπαθε καταρράκτη!!
Η λύση είναι τα kokkina fegaria: |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Βγαίνει το τζαμάκι απο την βάση?
|
|
|||
|
|||
Γεια σου φίλε Γιώργο.Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί σου εχθές αλλά χαίρομαι που μπήκες και απαντάς... Μου φαίνεται ότι βγαίνει αλλά πρέπει να έχει ιστορία.... |
|
|||
|
|||
εγω θα το πω και ας γελασετε.
σε ζελατινα φερινκ φιλου μου πριν απο χρωνια που ειχε θαμποσει και ειχε ψιλοκιτρινησει την ετριψα με ενα πανακι και οδοντοπαστα. οχι μονο ξεκιτρινισε αλλα και ξεθαμποσε και πηρε γιαλαδα ουτε απο εργοστασιακη δεν ητανε ετσι. απο τοτε οτι πλαστικο τζαμακι ακομα και πλαστικα μοτοσικλετας εχουν θαμποσει τα χρωματα τα περναω με οδοντοπαστα και ζωντανευουν. για δοκιμασε σε μια ακρουλα και αν πιασει και σε εσενα το κανεισ και στην υπολιπη |
|
|||
|
|||
Απο τις φωτογραφίες δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Πρέπει να το δώ. Σαν σχήμα όμως θα με δυσκολέψει πολύ αν δεν βγει την βασούλα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αυτό που λέει και ο γιαγιά πιο πάνω. Οτι άλλο θέλεις, εδώ είμαστε
|
|
|||
|
|||
γι'αυτο δεν θα παω ΠΟΤΕ!το κοριτσι μου σε πλυντηριο,δεν εμπιστευομαι κανενα,οσο και να ξερει αυτος,εμπιστευομαι μονο τα χερια μου.ακουω διαφορα καθημερινα απο ατζαμιδες που εχουν πλυντηριο.η γνωμη μου λοιπον οποτε βρισκουμε ενα σ/κ ελευθερο με μια εσπρεσσαρα!!καθομαστε και πλενουμε το κοριτσι μας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το βίντεο της ημέρας: Το ΔΝΤ βλάπτει σοβαρά την υγεία | SenseiG | Υγεία | 3 | 25-05-2011 15:30 |
Το μουσείο της BMW | Cpt | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 26-09-2010 22:02 |
Το μέλλον της χώρας | Carduelis | Ανέκδοτα | 6 | 28-02-2010 13:25 |
Το μυστικό της φαγούρας | skippybi | Υγεία | 5 | 22-08-2009 06:54 |
Το μήνυμα της ημέρας... | georgekostas | Διάφορα | 11 | 02-06-2009 12:49 |