|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καθαρισμος αλυσιδας..
Όρεξη και χρόνο να έχεις και το εξάρτημα φαίνεται καλό. Κώστα αφού το πάρεις και κάνεις το crash test, πές και σε μάς τις εντυπώσεις σου.
|
|
|||
|
|||
Μεγεια μου η αγορα εγινε αναμενατε νεα μου για την λειτουργικοτητα...
|
|
||||
|
||||
Πόσο το πήρες Κώστα ;;;
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Λογικότατο ....
Μεγειά σου .... Μην ξεχάσεις τις φωτογραφίες ....
|
||||
|
||||
Από Αθήνα ;;;
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνωμη που διαφωνώ αλλα.........διαφωνώ!!! Αν ειχες οχημα με αλυσιδα ΟΛΑ αυτα τα χρόνια και παρακολουθυσες την εξέλιξη τους στην ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ μοτοσυκλετα θα με καταλαβαινες!! Ειναι αδυνατον να βγάλεις την πριτσινωτη ασφάλεια! Αν τα καταφερεις και το κανεις οταν την ξαναβάλεις δεν θα εχεις την ιδια ασφάλεια - κοψιμο αλυσιδας - με πριν!! Αν επιχειρησεις να την βγάλεις χωρις να βγάλεις την πριτσινωτη ασφάλεια τότε πρέπει να λυσεις το ψαλιδι για να βγει αφου ειναι με τετοιο τρόπο περασμενη που αλλιως δεν γινεται!!!! το ΖΖR που αναφέρεις δεν σημαινει οτι μετά απο 90000κμ η αλυσιδα του ειναι σε λειτουργικη κατάσταση!! Βασικα ειανι αδυνατον αυτο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ο ιδιοκτητς του ¨η ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ η αλυσιδα!! ενας προσεκτικός ελεγχος θα δειξει οτι o-ring δεν υπάρχουν στους συνδέσμους, και οταν μια αλυσιδα αυτου του τύπου χανει τα λαστιχακια της ειναι αχρηστη αφου σκονη νερο και λασπη εισχωρουν στους συνδέσμους και την αχρηστευουν!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου άρεσε που ελαμπε!!!!!!!! τα χιλιαρικα που εδινα δεν μου αρεσαν αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πόνος??? Last edited by GeorgeP; 12-10-2009 at 11:02. |
|
|